Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Persze, érthető.
Van egy sztorim. Feladatom volt, hogy mindegyik gépen összeírjam a használt (és feltelepített) szoftverek listáját (a közelgő BSA által kilátásba helyezett ellenőrzés végett). Ez minden esetben könnyedén ment. Kihangsúlyoztam, hogy ezek után ne telepítsenek fel semmit sem, kivéve, ha freeware vagy shareware programról van szó. Mondanom sem kell, hogy volt olyan eset, mikor nem így történt.
Persze, ezzel nem csak BSA előtt volt égés, hanem valamilyen szinten az én munkám is kárba vészett.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülye emberekből állt a majdnem 200 fős csapat, csupán azt, hogy a felhasználó sok esetben kiszámíthatatlan. Én ezért is nagyon örülnék egy ilyen terminálos rendszernek. Igaz, 200 gép helyett már rizikósabb, de kisebb irodákba jó. Még ''atomtámadás ellen is véd''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- HTPC (házimozi PC) topik
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060, 512gb SSD
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Gamer PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB / 500GB Nvme! Beszámítok
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Persze, ezzel nem csak BSA előtt volt égés, hanem valamilyen szinten az én munkám is kárba vészett.