- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
janpotocki #15 üzenetére
én még ennél is butábbat szeretnék, valami félig-meddig célhardverrel. meg gprs stb. meg telózni is lehessen vele.
-
janpotocki
senior tag
-
lapa
veterán
sztem sokkal jobb lenne egy ugyanilyen kinézetű mobil terminálkliens. a fele cucc nem kéne bele egyből könnyebb és takarékosabb lenne.
-
xedos
addikt
Nekem tetszik
Bár a csatlakozókat rakhatták volna ajtó mögé...
Viszont van nálunk egy éríntőképernyős gép... hát nem egyszerű pontossan eltalálni mindent rajta... -
WN31RD
addikt
''az acer lifebookjai''
Úgy érted, néhány F-S LifeBook, és Acer TM?
Hát ha most még nincs érintőképernyős subnotebook, akkor majd lesz. Szerintem inkább lenne igény ilyenre, mint ezekre a billentyűzet nélküli csodákra.
Egybéként engem nem hoz lázba a dolog... pozicionáló eszköz nélkül még éppen el tudnám képzelni az életet (nehezen), de (kényelmes) billentyűzet nélkül nem. -
moonman
titán
az acer lifebookjai pl ilyenek Bővebben: link
egy subnotin azért nincs érintőképernyős bevitel. -
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny a kijelzője egy ilyennek...
Ha már tábla-PC, akkor inkább valami kifordítható kijelzős subnotebook, az sokkal használhatóbbnak tűnik számomra, mert a tábláskodás mellett ''normális'' használatra is alkalmas. -
moonman
titán
válasz
janpotocki #4 üzenetére
ja, hát alkalmazásfüggő. de mindennapi használatra nem jönne be, ha már ki kell pakolni, akkor notebook.
pont olyan kényelmetlen lehet, mint pl ez Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Könnyebb, kisebb, robosztusabb... Mi az hogy robosztusabb, az nehéz, ordenáré jelző. Ez képzavar. Jól tévedek?
-
biokill1
tag
Hát ja. Ezt én se tudom mire lehet használni...
-
moonman
titán
na ez az, amit nem tudnék semmire használni.
pda-nak óriás, notebooknak kis tudású és amúgy is kényelmetlen az egész.
egyszer láttam valami promo filmben, hogy nővérke a kórházban tablettapc-vel rohangált vizitelni és hűdemilyen kényelmes erre jegyzetelni, aztán az irodában feltenni konzolra és pc-ként használni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest