Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen, AZT rendszeressen így írom valamiért.
(ígérem, leszokom róla)
Láttam én is nem egy ''ilyen'' tesztet. De némelyik nem ér (számomra) SEMMIT. Ugyanis, abban egyet érthetünk, hogy VGA teszteknél az egyik játékban ez, a másikban az a nyerő, ott van értelme FPS-eket számolgatni. Memóriatesztelésnél lehetséges alternatíva az fps számolás, de ha megy 70-l a kisebbiken, a nagyobbikon 72-vel, az semmi. Ergo, tök felesleges teszt. Viszont, a pálya betöltése például már NEM mindegy. Persze, egy single player-s gammánál igen, de egy multisnál már nem biztos, és pl. Nekem igenis jól profitál a 2x1 giga! Battlefield 2-ben sokat számít a ram sebessége, és ''nagysága''. Pálya betöltésnél nagyon sokat számít. Nekem. Másnak pedig semmit, mert esettleg nem multizik, vagy esettleg nem eredeti gammával, talán csak egyszerűen sajnálná rá a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ígérem, leszokom róla)