Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Örülök, hogy böngészitek a képeket, amiket feltöltöttem! Ha valakinek van még ezen felül képe, akkor ne tarta vissza és írjon mailban!
2) Kalandor gépéhez csak annyit, hogy szvsz a legkiegyensúlyozottabb gép volt a mezőnyben! Szinte minden klappolt! Bár a mobile rack festése hagyott kívánni valót maga után, de apróság.
3) Az egész napos várakozás eléggé húzos volt vasárnap. Szerencsére nekem ott volt néhány barátom és tudtam társalogni. Az Athlon FX-es gép bámulászása sem volt utolsó...
4) Andor Papával beszélgettem a kiállításon a CPU hűtőkről. Segített egy picit eligazodnom és úgy néz ki, hogy sikerült megvennem az ár/teljesítmény/hangerő bajnok ventilátort. GlacialTech Silent Breeze II. Nem találok szavakat!!! Istenkirály! Viszont így van fölöslegbe egy Thermaltake Volcano 7+! Aki igény tart rá, elviheti 4e Ft-ért minden tartozékával és dobozával együtt!
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő