Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A ''simplified Chinese'' egy nyelvi valtozat (egyszerusitett kinai iras, komenista talalmany, Tajvanon nem hasznaljak), a lepukkant orszagoknak szant herelt valtozatot meg Starter Editionnek hivjak (de ilyet meg epeszu ember nem warezol, amikor ennyi erovel normalis valtozatot is szerezhet).
Egyebkent meg az ilyen hibakat azert nem olyan lehetetlen elkerulni, bar persze baromi maceras dolog allandoan up-to-date tartani a ''known negative'' adatbazist a Windows osszes valtozatanak minden nyelvebol.
[Szerkesztve] -
joghurt
addikt
Fugyulim! Felszólít! A ''simplified Chinese'' az egy nyelv, szemben a ''traditional Chinese''-zal. Nem lehet, hogy nem egyszerűsített kínaiXP-ről, hanem egyszerűsítettkínai XP-ről van szó?
-
Integra
titán
én azt nem értem hogy lehet még ennyi gépen symantec cucc...

-
Gregorius
őstag
A Symantec baki az szép meg jó, csak legyen már olyan kedves, magyarázza meg nekem valamelyik Microsoftos főtervező, hogy milyen elfuserált tervezés eredményeképpen képes egy program beletörölni az amúgy elvileg éjjel-nappal használt lsasrv-be?!
számomra nem derül ki, hogy az os egyszerűsített vagy a nyelv
A nyelv. Van a traditional chinese (alias cht) meg a simplified chinese (alias chs). Utóbbi jóval kevesebb krix-kraxot használ a fontjaiban.
[Szerkesztve] -
efi99
őstag
''...ám mivel Kínában gyakorlatilag csak kalózváltozatokat használnak, visszaállító CD-vel szinte senki sem rendelkezik…''
Mert kalóz CD-ről miért nem lehet visszaállítani, ha egyszer telepíteni is lehetett róla...? -
dajkopali
addikt
-
Nimrod
addikt
Nekem az AVG csinált egy hasonlót, vírusként értelmezett egy fontos fájlt, amitől össze is halta magát szépen.

-
KrAt
veterán
''...ám mivel Kínában gyakorlatilag csak kalózváltozatokat használnak, visszaállító CD-vel szinte senki sem rendelkezik…'' - engem ez a mondat fogott meg a legjobban

Amúgy aranyos kis baki
-
szasza_xp
senior tag
És a Microsoft kemény összeget utalt át a nap folyamán a Symantec titkos bahamai bankszámlájára, az eredeti szoftver használat erősítése címén

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest