Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nem nagyon vagyok képben ''piramisügyben'', de szerintem ha meg akarjuk fejteni, hogy pontosan hogy is csinálták, akkor nem abból kell kiindulni, hogy vajon személy szerint pl. én hogy koordináltam volna a munkálatokat. Teljesen más volt a gondolkodásmódjuk. Pl. mivel a rabszolgák élete gyakorlatilag semmit sem ért, még azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy görgőként is embert ''használtak''...:) Persze ez nagyon morbid volt...
Véleményem szerint a megtalált ''bizonyítékokból'' kell kiindulni (minden olyan körülmény, ami tényszerű, és az építkezésen kívül más tevékenységhez nem sikerült kapcsolni). Ilyennek tekintem pl. ezt a vályogfal-kérdést is: elvégre mi a francnak építettek volna a piramis mellé vályogfalat, ha nem az építkezés megkönnyítése végett???
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest