Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
james
aktív tag
Kedves Guest!
Köszönöm a válaszaidat.
Azt hiszem kellene egy kis utánképzést tartanom magamnak a témából... :))
Talán utána majd nyitok egy másik topicot ahól visszatérhetünk még ezekre a kérdésekre. Különben szerintem ezek nagyon érdekes dolgok, de lehetséges, hogy másoknak nem ez a véleménye.
A továbbiakban -mintegy zárszóként- még két jelenségről szeretném megkérdezni a véleményedet.
Az egyik a gömbvillám. Ugy hallottam meglehetősen nehéz leírni a viselkedését a jelenlegi fizikai elvekkel. Kiváncsi vagyok van-e erre helytálló teória.
A másik az Egely-Wheel. Gondolom Egely György-ről már hallottál, ő pl. egész speciális ötlettel ált elő a gömvillámokkal kapcsolatban.
A nevével fémjelzett mérőműszer is elég érdekesen viselkedik. Már láttam ilyent közelebbről és nem igen tudtam hagyományos alapokon megmagyarázni a működését.
Ha ezekről még tudnál írni valamit azt megköszönném.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest