Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Te mirol beszelsz? Az audiofilek ha netan veletlenul olyan erosito kozelebe kerulnek, amin van barmilyen hangszinszabalyzas (aka'r csak Bass / Treble poti), azonnal elkezdik keresni az erositon a Bypass gombot...
En nem tartom magam audiofilnek, de az erositomon en is azzal kezdtem a beuzemelest, hogy a Bypass gombot benyomtam, plusz a Bass/Treble potikat nullara raktam (biztos ami biztos).
A nano pedig kikapcsolt EQ-val is gyonyoruen szol, a gyari fulhallgatoval is. Ha ennel tobb kell, a fulest kell cserelni es nem hangtorzitos-elb*szos EQ utan kutatni...
Persze izlesek es pofonok, de azert az audiofileket ne keverjuk az EQ tema kozelebe se.
Fiery
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
! A jo erositon is csak hangeroszabalyzo van...