- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
attól még ez a totál mellőzhető hardverelemek közé sorolható. már kb 6 vagy 7 éve foglalkozom a gépem hűtésével (vízhűtés, halk lég, stb) és egyszer nem volt szükségem ilyenre. Egyszer vettem egy hardcano-t de kb egy hét múlva eladtam. valahogy meg tudtam oldani a problémáimat a zalman-féle 12/5v-os átalkítóval
Még a P180eu szabályozható ventilátorait sem igen használtam.
Persze elismerem, van akinek jól jöhet, de ettől még a giccs és luxus kategóriájában marad az összes ilyen ventiszabályzó
A sound basterek is bőven ide tartoznak, bár az élvezhető hangminőség egy normálisabb hifin nem feltétlenül egy kategória egy világító tekergethető ventiszabályzóval, amit jobb esetben belő magának az ember 1x és úgy marad hónapokig/évekig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest