- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
attól még ez a totál mellőzhető hardverelemek közé sorolható. már kb 6 vagy 7 éve foglalkozom a gépem hűtésével (vízhűtés, halk lég, stb) és egyszer nem volt szükségem ilyenre. Egyszer vettem egy hardcano-t de kb egy hét múlva eladtam. valahogy meg tudtam oldani a problémáimat a zalman-féle 12/5v-os átalkítóval
Még a P180eu szabályozható ventilátorait sem igen használtam.
Persze elismerem, van akinek jól jöhet, de ettől még a giccs és luxus kategóriájában marad az összes ilyen ventiszabályzó
A sound basterek is bőven ide tartoznak, bár az élvezhető hangminőség egy normálisabb hifin nem feltétlenül egy kategória egy világító tekergethető ventiszabályzóval, amit jobb esetben belő magának az ember 1x és úgy marad hónapokig/évekig...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest