- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chili
csendes tag
Hello,
lenne egy amatőr kérdésem...mivel nem értek hozzá
A gépemben egy Pentium 4 630 proci van.
Kérdés: ez már rendesen 64 bites? Vagyis akár 64 bites xp-t is telepíthetek rá?
thx -
madve
tag
Sziasztok,
Még semmi hír a régi prescottok 64 bites kiterjesztésének utólagos aktiválásáról? -
faster
nagyúr
-
Docci
senior tag
Ha van egy ilyen procid akkor már nem kell sok minden:
Veszel hozzá egy olcsó i915-ös lapot Bővebben: link
Ram marad a többit meg eladod. -
morfondőr
addikt
Én csak 2 dolgot szeretnék kérdezni:
1: 478-as tokozású Prescottokban nem is lesz aktiválva a 64-bit?
2: mennyivel lesz drágább ez az új proc?
Előre is köszi!!! -
bujdyka
tag
Ember!
A szorzózárat ki lehet oldani?
Bármit lehet moddolni az Intel procikkal?
Fogd már fel, hogy Intel bátyó már az ÖSSZES Prescottba beletette az EM64T-t, de nem engedélyezte az elmút időszakban, és senki sem tudta megoldani...
Nem jövőbeni dolgokról beszélünk, mert már a múltban sem tudták a Prescottból kihozni a 64 bitet... -
faster
nagyúr
válasz
janpotocki #25 üzenetére
A J akkor az NX-et jelöli, az F-ben az már gondolom alapból benne volt. Kezd nagyon bonyolulttá válni ez a modellszámozás...
-
-
Docci
senior tag
Bővebben: link
Ha jól veszem ki a dolgokat a hírekből,akkor ezeket az F-es cpu-kat az intel megszünteti(nevét) és lényegébe átnevezi őket. 560F->561, így illeszkednek az 500-as sorozatba(nincs külön betű). -
Bigyó
tag
Teljesen össze vagyok zavarodva. Inkább nem veszek semmilyet .
Bigyó
-
erdoke
titán
Ez a szerver/munkaállomás: Bővebben: link,
ez pedig az asztali: Bővebben: link. -
faster
nagyúr
válasz
janpotocki #15 üzenetére
Értem, köszönöm, neked is , Erdoke!
Tehát akkor most már minden Prescott 64 bites, és az 5xx széria is megy tovább. Nem is tudtam, hogy van külön munkaállomás kategória, és ott másképp számoznak/számoztak.
-
Club
őstag
válasz
janpotocki #11 üzenetére
Erre ne vegyél mérget
-
janpotocki
senior tag
F betű volt a nevük végére biggyesztve. amúgy tiszta termékpolitika: eddig nem volt a kisker-piacon 64 bites prescott, most lett, így felesleges fenntartani a munkaállomások külön termékcsaládját. főleg, hogy utóbbira ott vannak minimum a 600-as prescott 2m-ek, hamarosan a kétmagos procik, igény szerint pedig az opteronok
-
faster
nagyúr
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Szóval pontosan mi is történt, ha egyszer már léteztek eddig is EM64T Prescottok a 600-as szérián kívül is? (ha jól emlékszem valami J betű volt a nevük végére biggyesztve)
-
janpotocki
senior tag
nem az a típus, de ugyanaz a mag. vagyis mindenkinek igaza lett: megszűnnek a munkaállomásokba szánt em64t-s prescottok, abban az értelemben, hogy nem lehet őket tovább kapni. de fizikailag mégsem szűnnek meg, hisz minden bizonnyal teljesen megegyeznek a 64 bites 500-asokkal. (a termékkódok ugyanakkor valóban különböznek)
-
erdoke
titán
A számozás változása alapján tekintélyes erőtöbbletet merít az új utasításokból ez a processzorcsalád.
Megjelent a 64 bites WinXP, várható volt ilyesmi... -
Club
őstag
Ez így is van.
De hidd el nekem, ha benne van, sé előbb-utóbb kitudodik hogyan(mert az Intelnek az az érdeke hogy később kitudódjon) lehet aktíválni, és ehhez nem kell mélyen a proci magjába nyúlni(szoft-mod, esetleg tényleg másik BIOS, esetleg olyasmi modding mint a Thorton@Barton, ezt is meg fogják sokán csinálni.
Ha meg csak szoft, akkor én is
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Ez nem az a tipus amiről múltkor megírtátok hogy most már biztosan beszüntetik a gyártását?
-
Club
őstag
De érdekes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest