Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Már csak azt nem értem, miért 845-ös lapkával és 333 MHz-es + 4x-es AGP-s konfiggal akarnak benevezni, mikor vannak jobbnál jobb technikák is...
-
elmo
aktív tag
Most lehet, h. én nem látok jól, de a képen mintha egy AMD-s deszka szerepelne. Vagy nem tudooom... :)
-
Genialis
aktív tag
Ugyan már gyerekek ez egy sikertermék lesz. Vannak rajta színes ledek, és majd megveszik a piaci tényezők.
-
Jaq
tag
Az extrem tulhuzhatosag es a 4x AGP azert igy egyutt .... hat szoval aranyos :))
A hangkartya az most vicc, vagy csak a specifikacio nem pontos? Mert hat ez igy eleg hurkanak hangzik :) -
keopsz
HÁZIGAZDA
és ERRŐL IS csináltam képeket, csak aztán vki megvétózta.. majd teszteljük, aszt lesz kárpótlás..
-
anulu
félisten
4x AGP???
-
twollah
nagyúr
4 azaz négy csatornás hangkártya?
Micsoda ajándék.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest