Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Brianm74
üzenetére
Volt vagy 63 fele termek az indulasnal (mondjuk en a 4 napos unnep utan neztem meg eloszor). Aztan ahogy mentek be a rendelesek, ugy fogytak a termekek
. Mi is kineztunk egy Acer notit es egy NEC servert. (Ugye, ezek voltak amelyek jo aron eleg sokat tudtak.) Mire rendeleshez jutottam, mar mindketto lekerult a listarol.
Es en hianyoltam a projektorokat, scanner-eket is, meg valami ''ipari'' nyomtato se lett volna rossz... -
-
Sipi
addikt
válasz
Brianm74
üzenetére
Tudom. De ahol egyéb okok miatt kötelező MS szoftvert használni, ott ez nem megoldás.
Próbáltam dolgokat, de pl. ASP-ben írt webhely Apache alá ültetése - legalábbis egy éve - csak piszok drágán megvalósítható. Nem szólva arról, hogy pl. a megvett Outlook licenszekkel mit csinálsz?
Sipi -
faster
nagyúr
-
Sipi
addikt
válasz
Brianm74
üzenetére
Ne kövezz meg, de az MS Office alapban pont kiadványszerkesztésre nem jó, mert tele van nyomdászatilag nem lefogadható hibákkal, tördelési pontatlanságokkal. Egy kiadványszerkesztőnél a minimum a frame alapú kezelés.
Sima dokumentumkezelésben viszont kiváló - csak ne akarj képet, keretet, dobozt beszúrni.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- iPhone topik
- Projektor topic
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mozilla Firefox
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Mi is kineztunk egy Acer notit es egy NEC servert. (Ugye, ezek voltak amelyek jo aron eleg sokat tudtak.) Mire rendeleshez jutottam, mar mindketto lekerult a listarol.

Láttam!!!