Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én is gondolkodom egy ilyen teló vételén
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).
úgy tudom magyar nyelv nincs benne, de ahogy elnézem a flashelés menetét, és eszközeit (az E2 esetében is kb ugyanilyen) bele lehet valahogy tenni szerintem, ha valaki ért hozzá, hogy hogyan kell flash fájlt szerkeszteni (én még nem vagyok ilyen penge sajna).
ha veszek, akkor az nyár végén lesz minden bizonnyal, mert akkor járok olyan helyen, ahol árulják (mármint normális áron, és első kézből). de ha addig valaki vesz magának, akkor én is szívesen olvasnék tapasztalatokról!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
most E2-esem van, és ezen is nagyon bejött már a Linux alapú rendszer, csak még pár feature (például az érintőképernyő jó lenne).