- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Igaz, az a szorzó hiányzott, köszi!
Nos, a nyugdij témához csak azt szoktam mondani, hol lesz már ez a nyugdij rendszer, mikor én nyögdijas leszek, és hol leszek én? Ha egyáltalán megérem. Erre ma egyre kevesebb esély van.
Ergo, ha most havont félre tudnék rakni 300 rugót nyugdijra (és azt télleg félreraknám, mert állitom, amit a fizetésemből levonnak nyugdijbiztositásra, annak egy tört részét fogom csak élvezni halálomig), akkor bakker olyan nyugdijas korom lesz, mint Billgécc bácsinak.
Tehát had gondoskodjak már én magamról nyugdijas koromra. De sajna ezt sem lehet, egy minimális nyug.hozzájárulást kötelezö fizetni.
Ugyanúgy, mint TB-t. Nemtom ti hogy vagytok vele, én nem voltam SZTK-ban évek óta. Legutoljára tán anyámék vittek a fogmészároshoz, jól rá is basztam, azok a fogaim mind odavannak. Amióta én keresek, fizetek az ellátásért, magándokinak. Fizetek a nögyógyásznak a bnöm után, és fizetek mindenkinek, aki csak rámnéz. MErt tudom,h ogy ezért nem kell 3 órát sorba állnom, és nem kell megaláztatásokat elviselnem, és ráadásul kapok is valamit eredményül. Igaz, hogy 50 rongy egy éves full átvizsgálás, de az egész 1 délelőtt, és akkor a felsö lukamtól az alsóig mindent megnéztek, már elnézést a nyers modorért.
Ma, most, a béremből kb 100e ft-nyit visz el az állam TB cimen, és ezért SEMMIT nem veszek igénybe. Évek óta.
Hanem pluszban még magándokira költöm.
Na szeretném ezt a 100at félrerakni. Csakhogy nemlehet... -
micro
addikt
És persze a főnök nem azért ajánlott alacsony fizut az állásinterjún, mert az hamar meg szeretné emelni.
Amíg meg nincs meg az embernek 1-2 ledogozott éve az adott cégnél, addig emlés hellyett inkább keresnek másik alkalmazottat (ha nem túl speciális a munkakör), aki beéri kevesebbel (egy ideig).
Új hozzászólás Aktív témák
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest