Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Igaz, az a szorzó hiányzott, köszi!
Nos, a nyugdij témához csak azt szoktam mondani, hol lesz már ez a nyugdij rendszer, mikor én nyögdijas leszek, és hol leszek én? Ha egyáltalán megérem. Erre ma egyre kevesebb esély van.
Ergo, ha most havont félre tudnék rakni 300 rugót nyugdijra (és azt télleg félreraknám, mert állitom, amit a fizetésemből levonnak nyugdijbiztositásra, annak egy tört részét fogom csak élvezni halálomig), akkor bakker olyan nyugdijas korom lesz, mint Billgécc bácsinak.
Tehát had gondoskodjak már én magamról nyugdijas koromra. De sajna ezt sem lehet, egy minimális nyug.hozzájárulást kötelezö fizetni.
Ugyanúgy, mint TB-t. Nemtom ti hogy vagytok vele, én nem voltam SZTK-ban évek óta. Legutoljára tán anyámék vittek a fogmészároshoz, jól rá is basztam, azok a fogaim mind odavannak. Amióta én keresek, fizetek az ellátásért, magándokinak. Fizetek a nögyógyásznak a bnöm után, és fizetek mindenkinek, aki csak rámnéz. MErt tudom,h ogy ezért nem kell 3 órát sorba állnom, és nem kell megaláztatásokat elviselnem, és ráadásul kapok is valamit eredményül. Igaz, hogy 50 rongy egy éves full átvizsgálás, de az egész 1 délelőtt, és akkor a felsö lukamtól az alsóig mindent megnéztek, már elnézést a nyers modorért.
Ma, most, a béremből kb 100e ft-nyit visz el az állam TB cimen, és ezért SEMMIT nem veszek igénybe. Évek óta.
Hanem pluszban még magándokira költöm.
Na szeretném ezt a 100at félrerakni. Csakhogy nemlehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iOS alkalmazások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi