- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
aktív tag
Nem kell beszarni, a börtönök tele vannak, nem fogják lecsukni őket! Ami az árakat illeti, az Xbox 360 és a Wii eladása már most nyereséges, a PS3 veszteséges csak.
-
shev7
veterán
-
Daweee
őstag
-
shev7
veterán
-
Male
nagyúr
-
FTeR
addikt
elméletileg van vmi olyan, h másolni szabad*, de a másolás védelmét feltöni/megkerülni már tilos**.
a chippelés meg semmmi másra nem szolgál, csak kiiktatja a régiókódok kezelést és a másolásvédelmet.
ez nem tuning. habár megjegyzem 1-2 EULA még az optikai tuningot is tiltja.
(halkan, zárójelben megjegyzem, nálunk a kocsit sem lehet csak úgy tuningolni...)
*nem büntetendő
**büntetendő -
nemtommi
senior tag
-
shev7
veterán
-
Bikeman
aktív tag
-
nemtommi
senior tag
-
Bikeman
aktív tag
Érdekes, mégis elérhető a honlap (már?)
-
dabadab
titán
''Eljen a warez.''
Szeretem a jol megszervezett hangulatkeltest, amikor a racionalitas utolso vedobastyaja megadja magat a barbar hordak elott es meltosagteljesen alahanyatlik, de ez most nem igazan jott ossze
A megjegyzesed egy kicsit furcsan veszi ki magat, mivel:
1. par hsz-szel ezelott emlitettem a szerzoi jogi torvenyt, mint a warezre vonatkozo szabalyzast
2. a chipeles meg a warezolas ket, egymastol teljesen fuggetlen dolog, egyik sem feltetele a masiknak -
I_Am
veterán
-
shev7
veterán
ok, meghajlok hatalmatok elott. Eljen a warez. Chippelt/moddolt konzolt mindenkinek.
-
Johnny
senior tag
-
dabadab
titán
A ''kart okozast'' csak eleg jol korulirt esetekben.
Pl. azzal is kart okozok a Tesconak, ha a Sparban v a sarki boltban vasarlok, aztan megse csuknak le erte
Vagy azzal is kart okoztam az Intelnek, hogy nem vettem 500-as Celeronokat, hanem 366-osokat, aztan felhuztam oket. Lehetne sorolni napestig: ha valamilyen torveny explicit nem tiltja az adott tevekenyseget, akkor szabad. -
Male
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
Male
nagyúr
-
shev7
veterán
-
Male
nagyúr
-
shev7
veterán
-
Male
nagyúr
Ez biztosan nem erre vonatkozik... ez sokkal inkább a különböző adatbázisok megváltoztatásával elér csalásokat takarja (pl ''átározal'' ezt-azt)
Megveszem a konzolt, utána azt csinálok vele, amit akarok... ha kedvem van összetöröm, vagy kitámasztom vele az ágyat... ehhez utána már senkinek semmi köze. (a telefon azért más, mert ott szerződést kötsz a vásárláskor) -
dabadab
titán
''ha chippeltetem/moddoltatom/flasheltetem (amelyiket eppen lehet) es utana masolt jatekokkal jatszom, akkor azzal ''megroviditem'' a gyartot.''
1. Ha jatekot masolsz, azzal megserted a szerzoi jogi tv-t, vagyis ezt a helyzetet a chippeles tiltasa nelkul is kezeli a jog.
2. Nincs olyan torveny, ami garantalna, hogy a konzolok arusitasa nyereseges legyen.
3. A chippelesnek vannak teljesen legitim felhasznalasi teruletei is, pl nekem ket moddolt Xboxom is van, konkretan azert, hogy az XBMC [link] fusson rajtuk.
Szabtom: tekintve, hogy cirka 10 millio ember el itt, haztartasonkent atlag talan 3 emberrel, a 800.000-es szam egy kicsit alacsonynak tunik
Az a 300-400.000 konzol meg szerintem ugy jon ki, hogy abba beleszamoltak a Commodore 64-eket meg a Videoton TV jatekokat is 
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
300-400ezer konzol? Magyarországon kb 800ezer háztartás van tudtommal.
-
shev7
veterán
-
törölt tag
-
shev7
veterán
300/C. § Számítógépes csalás: (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett, vagy kárt okozva valamely számítógépes adatfeldolgozás eredményét a program megváltoztatásával, törléssel, téves vagy hiányos adatok betáplálásával, illetve egyéb, meg nem engedett műveletek végzésével befolyásolja, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Hat sztem ide besorolhato... -
shev7
veterán
-
Viktor77
titán
-
Goose-T
veterán
-
Kokkantas
senior tag
-
ftc
nagyúr
nem röviditet meg a Sony-t csak a játékfejlesztőket...mivel meg kell vennie a játéjfejlesztőknek a fejlesztői kittet ami nem olcsó mulattság és azt utánna is van még valami költségek...
A biztonsági másolat érdekes dilemma,mert ugye azt irják,hogy küldenek ha megsérül,de én erre nem tenném a fejemet.. -
shev7
veterán
akkor ha chippeltetem/moddoltatom/flasheltetem (amelyiket eppen lehet) es utana masolt jatekokkal jatszom, akkor azzal ''megroviditem'' a gyartot. Akkor miert lenne legalis? A biztonsagi masolat dologgal egyet ertek, arra megoldas lenne, ha az elhasznalodott/eltorott cd helyett adnanak egy ujat...
-
ftc
nagyúr
-
shev7
veterán
-
ftc
nagyúr
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
-
krokk
senior tag
nem akarják korlátozni a vevőiket avval hogy a biztonsági másolattal is tudjanak játszani és igazuk is van. az is szívjon aki drága pénzér megveszi és biztonsági másolatot készít a saját drága játékáról hogy az ne menjen tönkre 2 hét folyamatos játék után?... szerintem chipelje aki akarja... én se foglalkoznék a sony helyében ilyen dolgokkal. amíg sokan veszik kit érdekel mit csinálnak vele miután megvették.
-
REDeath
őstag
-
shev7
veterán
-
REDeath
őstag
chippelést semmilyen törvény nem tiltja!!! ezért nem is értem mért balhéznak ezen, míg nincs rá törvény. persze a kalózmásolatokat megértem, meg filmek meg stb... de a chippelést nem foghatják rájuk hogy bűn
kb. olyan mintha beleszólnának hogy tuningolom a gépem, (vagy akár az autóm, bár autóknál vannak korlátok).
és mi a helyzet az mp3-akkal? razziáznak a házunknál? (arconcsapom és feljelentem zaklatásért...
) -
- iSO -
tag
-
dabadab
titán
-
ftc
nagyúr
-
dabadab
titán
A konkret szamok gondolom a jo oreg a ''hasunkra csapunk, negyzetre emeljuk majd megszorozzuk harommal'' modszer alapjan keszulnek. A multkor egy parlamenti bizottsag meghallgatta a BSA kepviselojet, aki elmondta, hogy fogalma sincs, hogy honnan vannak ezek a szamok, kulfoldrol kapjak, ok meg elhiszik. Egyebkent most Ausztraliaban is van nemi balhe, miutan a fougyesz szamara keszult egy jelentes, ami kb arra jutott, hogy a BSA es tsai altal felhozott mindenfele kalozkodasi statisztikak leginkabb a bullshit kategoriaba tartoznak: [link]
-
ftc
nagyúr
-
dabadab
titán
-
ftc
nagyúr
-
- iSO -
tag
Nagyon kemények...
A chippelést szerintem sem tiltja semmi és senki !
Garanciavbesztés és kész.
Ilyen alapon bűnözök, ha firmware-t cserélek egy wl500 GP-n ??

iSO -
dabadab
titán
A chippelessel mi a baj? Ugy ertem, konkretan milyen torvenyt sert es miert?
-
jerry311
nagyúr
Hagy hulljon a férgese, üzletszerű kalózkodást sosem támogatta senki.
-
rzoli
senior tag
Azért mondjuk most profikat kaptak el, nem pistikét, aki otthon töltöget ezt-azt, csak azért, hogy meglegyen, s villoghasson a haveroknak...

Ezek profik voltak, üzletet láttak benne, gondolom a kockázatokkal és mellékhatásokkal is tisztában voltak.
A DVDn lévő ne lopj klipp engem is marhára irritál, főleg, amikor a gyáriról szól rám...
bye
Z -
ftc
nagyúr
Pedig a Sony-t nem érdekli,hogy feltörik e a PS2-t....múltkori előadáson volt róla szó...
néha jó lenne megtudni honnét veszik ezeket a számadatokat... -
modd3r
őstag
Egy újabb elrettentést szolgáló hír, ezt a mentalitást már megszokhattuk az ASVA-tól.
(lásd: moziban a filmek előtti spot, DVD-k intrójába berakott NE LOPJ spot, stb.)
Az ASVA nem szórakozik olyan fogalmakkal, hogy ''saját felhasználás'', stb, mindenki aki letölt -szerintük- bűnöző.
Ezzel, a sajtónak kiszivárogtatott hírrel üzent Kálmán andrás, hogy él és virul a szervezet, nem hiába költenek rá támogatás formájában súlyos pénzeket a hazai filmforgalmazók és szoftver cégek...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motoros topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Futás, futópályák
- Sztori előzetest kapott a The War of the Worlds: Siberia
- További aktív témák...
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)