Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
kijelzőre nem tok mit modani mert többféle kijelzővel is gyártják, nem láttam mindet, a p-seket eléggé dícsérik (asszem ips panelek), de lehet hogy vmi supercheap economystyle verzioban vacak van. Az enyémet eddig aki látta mindig külön megjegyezte milyen jó kijelzője van, és én is elégedett vagyok vele.
Ezt az összerakottság dolgot nem értem Az álltalam látott t4x-ek mind nagyon jól össze voltak rakva, eleve kevés elemből áll a burkolatuk azok pedig jól illeszkednek, az egész szerkezet nagyon masszív.
Nekem a t20 után meglepő volt hogy ahoz a géphez képest mekkrát tudott fejlődni még. Egyáltalán nem roszabb minőségű, ''összerakttságú'', de van itthon még 3 másik különböző korú és tipusú ibm noti és mind közül ez a legjobb.
Nézem amúgy más márkák notijait is és tény hogy sokat fejlődnek azok is, sokat közülük szívesen elfogadnék, viszont lecserélni a t40-et egyedül talán egy új sony s szériás gépre cserélném le
És neked is mondom az asusal semmi bajom, sőtt nagyn tetszenek a gépeik, különösen a kisebb darabok
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Autóhifi
- Amazon Kindle
- World of Tanks - MMO
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest