Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Majdnem hasonló volt, igaz. A lényeg az, hogy a különféle formabontó próbálkozások eddig még nem igazán lettek jók. Az ilyen köralakú bordáknál például az egyik baj az, hogy kicsi a ventillátor, hiszen egy 6 cm-eshez már 6,5 cm magas borda kell, meg a másik gáz maga a hőleadó felület kialakítása.
Gondoljatok csak bele: van egy talp, ami felveszi a hőt. Innen nem terjedhet szét olyan szépen, mint egy kockahűtőnél, egyedül a köralakú rész képes továbbvezetni a hőt, amely viszont nagyon kevés és kis helyen érintkezik a talppal.
Nem túl jó megoldás. Szép, meg csendes, és a leszorító technikája is jó (itt a Socket változataira gondolok), de a hűtése nem az igazi. -
Panther
HÁZIGAZDA
Itt a Power Cooler-re gondolok, ami hasonló kialakítású. Ettől még persze lehet hogy ez jó...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mintha lett volna itt a prohardveren egy cooler-teszt, egyszer, régen. És ha jól emléxem ezek a szuper-menő hűtők elég ... khmm ... rossz eredmény értek el, nem?
-
andorpapa
őstag
Már van, ha jól tudom. Ja, és bocs, ha megbántottam valakit, nem úgy gondoltam, csak azt akartam mondani, hogy nem tartom túl meggyőzőnek az eredményeit, főleg nem egy Thermaltake Orbbal szemben.
Azt viszont el kell ismerni, hogy nagyon korrekt a végtől, hogy ezüst tartalmú paszta jár hozzá, nem csak a sima szilikonzsír. A másik meg az, hogy nem kerül annyiba, mint az azonos teljesítményű, de befutottabb márkák. -
utax
aktív tag
pl. az earthquake-en, ott úgyis mindenkinek nyitva a gépe :)
tényleg fazsa, TB-hez mikor lesz már végre ??? :) -
Blues
csendes tag
hát én nekem volt hasonló a gépemben csak socketA/370 kiadásban és sem a zajszint, sem a hűtés nem volt meggyőző, kb. egy WBK38-68 között teljesitett ... a Thermaltake-et akarják majmolni a formákkal, de valahogy a hatásfok nem az a szint
-
andorpapa
őstag
A hírhez hozzátartozik az is, hogy a Titannak az ilyen hűtők alkotják a termékskála nagy részét, és már több éve gyártja az ilyen alakú és felépítésű hűtőket. Már sok P4-es típus is kijött.
Én nem tartom túl nagy eresztésnek, de a formája dögös.
LordX! Mit értesz atom levegőátvitelen? Nálam az atom szintet valahol 34 CFM körül lehet meghúzni.
És hogy halk? A 2 db 8cm-es venti mellett igazán nem fontos. És ha ráadom a Pudvás Csávó című zeneművet a hangrendszerre, akkor meg végleg nem érdekel a zaj. -
LordX
veterán
Nagyon QL a venti: atom a levegőátvitel, és qssol. Arról nem is szólva, hogy ha az egyik leáll, van másik! :D
-
elmo
aktív tag
Faszául néz ki. :DD
csao,
Elmo
Aktív témák
ph Ugyan nem vagyunk meggyőződve róla, hogy a finoman szólva is "különleges" kinézetű és felépítésű hűtő jobb is, de...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP szerverek áron alul
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest