Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Közben rájöttem. Firefox alatt: jobb klikk a képre >>> Kép megjelenítése >>> a linkből a ''-th'' kitörlése. És máris teljes pompájában láthatóak a képecskék.
![[kép] [kép]](http://reviews.pimprig.com/cases/images/cs718-fullback.jpg)
Amúgy pedig nem értem, hogy miért nincs egy ventihely a táp alatt a hátsó falon. Simán elférne ott egy 9.2-es, de talán még egy 12-es is, ha picit magasabbra csinálták volna a házat.
-
Aloki
tag
Nem, nekem is 8-as van (Coolink 450DX), de mivel nem erre tervezték a házat, ezért hiába van fordulatszám szabályozás a tápomban, mert mindig kapja a meleg levegőt állandóan max. fordulatszámon teker, így messze a leghangosabb venti a házban. (ráadásul jó vékony is és cincog mint az egér)
-
Aloki
tag
Az én Aerocool HT-101-em is hasonló felépítésű, de sajnos nem éri meg passzívan járatni, mert CPU venti 1200-ra leszabályozva kb. olyan hangos mint a 12cm-es venti 600-on, és ahhoz hogy hatékonyan tudjam passzívan hűteni (50°C alatt ) viszont a 12cm-es ventinek min 600-on kell járni.
Sokkal jobban járok, ha leveszem az első tápventit kikapcsolom, leveszem a hátsót 400-ra és a CPU ventit 800-ra.
Jah és ez pont nem az a hűtő ami nem elfér el a szélcsati alatt
Zordkaszás: méricskéltem egy kicsit és a 7700-as Zalman elfér a szélcsati alatt, ha nem lóg le a lapról a hűtő, ugyanis le lehet venni a proci felett a szélcsati tetejét a duál CPU-s alaplapok miatt. -
nono. nem rossz az. kicsit felturbózhatnák, az biztos. asszem abban még nincsen heatpipe. egyébként ahhoz képest, hogy mekkora, meglepően jó, ha meg van oldva a hőáramlás a lamellái között. ebben az esetben a legnagyobb előnye, hogy befér a csatornába, míg a scythéé hááát... mozog a léc.
-
rudi
nagyúr
-
hjah, viszont a zalman 7700ás bordája ehhez nem kifejezetten jó (szvsz bele se férne). viszont van nekik egy régebbi, a CNPS6000-Cu jelzésű, azt már érdemes megpróbálni, mivel a lamellák lapozása megegyezik a cső irányával. ide már elképzelhetőnek tartom, hogy nem kell venti a bordára akár még egy 3200+os bartonohz sem, mert elég a csövet végigseprő két 12centis által generált huzat.
-
LordX
veterán
Meg kell nézni a honlapot.
Az a tekerő 4 venti fordulatszámát szabályozza. A táp alatti rekesz 6 vinyó helye (6 db 3,5 colos hely, oldalra döntve). A 8cm-es ventihely elől, a 12cm-es venti felett található (egyébként a cikkbeli képen is látható). Plusz még egy 12cm-es hely van az oldalfalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest