Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Mivel nekem rev4-es lapom van, LANos és a Pentacompban vettem, valszínűleg nem a DTK-tól szerezték be. A procit viszont nem ott vettem, szóval nem értem, hogy miért venné vissza egy másik bolt a saját, jól működő alkatrészét egy másik boltban vett gyári hibás alaplap miatt.
Még ha ráfizetek is. Persze tudom hogy rendesek, de ez akkor is marhaság, hiszen tényleg nem biztos, hog menni fog az Xp az alaplapban rendesen, ráadásul szerintem nem is éri meg most XP-t venni. Most gondoljatok bele, a bolt rendes akar lenni, visszaveszik az 1.33-as procimat (sőt, maradhat nálam, amíg meg nem érkezik a megrendelt Xp proci) aztán kiderül, hogy ezzel sem megy az alaplap. Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest