Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Na SE-vel megy a hang. Bár itt ott szarul szól, mintha túlvezérelné a hangot, vagy mi. Erős hangnál betorzít, úgy digitálisan. Hiába teszem rohadt halkra. Mind1, kell egy rendes hangkártya.
Én azért használom a win98-at pl. mert XP hez nincs rendes Miro dirver, Me-hez lehet, hogy jó, nem próbáltam. Ahhoz kölcsön kéne kérni egyet és felrakni. Dehát örülök hogy most megy a rendszer, ja bocs, most se megy rendesen (vagyis stabil, de néhány funkció nem jó lásd lentebb.):
Alapba egy sis ide drivert tesz fel a win, de az nem támogat udma-t, felraktam a sis könyvtárban található drivert (Win9x-hez valót-és manuálisan, mert a telepítő nem ajánlotta fel, hogy fel kéne rakni), persze bootnál behal. winyó led világít folyamatosan, de csak a házon lévő, a vinyó sajátja az nem világít. Majd ez előbbi néha elalszik, utóbbi meg felvillan. A CD-eszközt megtalálja, felpörgeti és ennyi. Visszarakva az eredeti "szabványos ill. részben" sis drivert, megy minden, de udma biztos nincs.
Ezzel senki nem szívott? Tegyek fel valami új rendszert?
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest