Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Elfogadom Te igy latod.
En meg ugy hogy mindig lessz olyan akinek nem szamit a penz csak egy eros konfigot akar es mindegy x vagy y gyartotta csak hasznalhato legyen,arra amire akarja pl game.
Tudod amig sajnos otthon sporolni kell egy videokarira az embereknek addig messze vagyunk egy ali vasarlasatol.En akkor is fogok venni eggyet az biztos.
Tudom hogy most jon ez meg az de nekem tetszik enny meg tudod amikor haza megyek akkor a repulon vinni az aszatali gepemet sajnos nem lehet a notit meg igen.
Szerintem egy kicsit az ara az ami negativ iranyba tolja el a dolgokat,sajnos megkerik az arat ez teny es valo.
A lan-ra sem visz mindenki ali-t de azert elofordul,a rendszergazdaknal is volt pl.Hidd el lattam super konfigokat amiket nem nagyon latsz mashol kb tobb mint 1000 gepet nezegettem vegig.Volt kinalat rendesen mindenbol.
A valasztas mindig embere valogatja,ha valakinek megeri akkor vegye meg ha nem akkor meg nem.
A Dell a piacot koveti es szerintem hamarosan ilyen gepek lesznek majd asztali es noti kevereke.Persze ettol lesznek meg notik de inkabb ez lessz az elterjedtebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi