Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
sok az (tabletként hamar elfáradsz, ha egy kézzel kell tartani). én nemrég vettem egy m200-ast és reméltem, hogy az utóda kicsit karcsúbbra sikerül majd. nem is lett volna ezzel sem baj, mert elvégre jobban felszerelt és az akksiidő is kellemesebb, de a gagyi VGA vezérlő teljesen elrontotta a képet
Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
Ha egyszer gazdag leszek, lehet erre váltok
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
nekem tetszik, és a súlya sem annyira vészes szerintem, kigyúrt építőmunkások biztos tudnák használni (terepen)
-
erdoke
titán
HA lehet majd kapni ULV-s procival, HA ki lehet cserélni az optikait második akksira (vagy egy takarólemezre
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon. -
Blyan
félisten
mondjuk ebben van optikai meghajtó, az X41-ben nincsen
-
tgabi333
aktív tag
valljuk be, ez a gép nem nagy durranás.. az első core-duo-s tablet pc. ennyi.
Szerk: a toshibától többet vártam.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A fene tudja kell e bele a belso ODD. Mindenesetre a hosszu akkuido es a strapabirosag adta lehetosegek egesz optimalis terepi gepet eredmenyezhetnek. Mondjuk oda meg mar lehet tenyleg tulzas ez a felbontas, mindenesetre szivesen kiprobalnam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon.
![[kép] [kép]](http://www.tabletpcreviewspot.com/assets/458.jpg)