Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
ez megmosolyogtató volt

-az applenek a legkevésbé se felelne meg a cell, nézz utána miért hagyták el az ibmet. meg ők sem hülyék, ahogy senki se, hiába gondolja a fórumon mindenki hogy jobban tudja a dolgok menetét.
-az előző kérdésem teljesne helytálló, pont azt kérdeztem, hogy mik bennük azok a különbségek ami miatt teljesen különböző piacra szánták őket, hogy a két vásárlói kör kiegészítse egymást és nem válasszon a kettő közül az egyik prociból.
-én is tudom, hogy a cell eredetileg a ps3ba készült, de remélem te se gondolod komolyan hogy menetközben kitalálták hogy dejó lenne ez serverbe (amiről előtte a tervezés feléig fogalmuk se volt), és gyorsan csináltak köré egy blade-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest