Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Es ezt tudod, hogy a leg1xubb?? Most jutott eszembe: egy (inkabb tobb) szakmai forumon nyicc topicot hogy xy termetrol szeretnel velemenyt. Aztan olyanokat irkalsz hogy szamodra (mint elado) jol alakuljanak a dolgok...
En mar vettem olyan dolgokat amikrol aszontak tobb helyen forumon, hogy ilyen qrva allat, meg olyan jo, aztan amikor megvettem hat nem igazan... Lehet hogy mar masnak is eszebe jutott ugyanez?? Maskulonben ki a fene venne Asus alaplapot?? :D
Üdv. -
nap
addikt
''Azt gondolom, hogy a szakmai közönségnek is el lehet adni a gagyit.''
A szakmai kozonsegnek el lehet adni barmit, csak kell adni valami ajandekot, amit akkor is megkapna a szakmai kozonseg, ha nem jonne letre az uzlet, csak akkor lenyegesen kisebb valoszinuseggel. :D
Ez ma mukodo uzleti modell. pl: versenytargyalasok, palyazatok elbiralasa :(
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest