Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3141 üzenetére
Nyilván a csapat neve is PH!, ezért a fórumtagoknak helye kell, hogy legyen!
Ezért is alapitottad annak idején a csapatot.De azt is el kell ismerni, hogy a nem fórumtagok nélkül biztos nem itt tartana a csapat!
( Az induláskor nem tudom, hogy bárki is gondolta volna-e, hogy ott leszünk a ranglista legelején...)Talán egy "szabályt" javasolnék:
Ha valaki bármilyen oknál fogva nem tud játszani pár napig, az jelezze előre.
Akár itt, akár chaten.Hogy kit lehetne kirakni adott esetben?
Hát ezen el lehet moralizálgatni.
Vannak még olyan tagok, akik a "nagy toborzás - gerillázás" idején jöttek a csapatba, de elég gyenge pontokat hoznak + nem is igen fejlődnek.
Talán őket.De nekem nincsenek ilyen nagyratörő, "globál-kapitalista" terveim, hogy csak azért rúgj ki valakit, hogy a csapat mondjuk 2 helyet előrébb lépjen.
Azzal egyetértettem, amikor az 5-7 inaktiv játékos ki lett rakva. Örülök, hogy ilyen jó tagok jöttek a helyükre.Ez a team event még nagyon az elején jár, még sokat fog rendeződni. Emberek jönnek-mennek, szerintem a top csapatokba még sok jó játékos szeretne beférni (gondolom hozzánk is).
Van egy ötletem:
Mi lenne, ha valaki belépkedne más csapatokhoz, és ott a chaten próbálna elcsábitani embereket?Az ilyen limitek meg tényleg csak a szórakozás rovására menne, mint pl. minimum heti 100km vagy 25000 pont.
Meg szerintem a csapat nagy része meg is tesz minden tőle telhetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest