- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Hieronymus #28 üzenetére
Azért ezt gondold végig, de a feljebb linkelt Kreszes Face oldalon is leírták a helyes választ ami nem ez, vajon miért...
Az a baj, hogy ti már gyakorlott vezetőként értelmezitek a képet, nem pedig friss vizsgásként. Világosan belénk verték anno az oktatáson is, hogy hogyan kell ezeket a képeket értelmezni, igaz én se ma csináltam már, csak én még meg is jegyeztem. Ez továbbra is KSF lesz ahogyan máshol is leírták már. Ha meg valaki belelóg az útba akkor udvariasság elve, ergo ki a kevésbé fasz és ki enged el kit. Ez már az érintőkijelzőt nem igazán hatja meg mikor ott ülsz előtte a vizsgán, FKS 1 hibapont, következő kérdés.
ncc1701
Körbe azért kell nézni, mert nem biztos meg is kapja az elsőbbségét. Ez szintén hibapont vizsgán, attól, hogy elsőbbsége van még oda kell néznie a másik irányba is. Forgasd a fejed és szemeid, ha körbenézel csomó bajt elkerülsz. Szintén belénk verték és milyen igaz, a büdös életben nem mentem még neki senkinek és más se tudott nekem jönni, pedig nem vezetek lassan egyébként. -
ncc1701
veterán
válasz
Hieronymus #28 üzenetére
Kéknek semmit sem kell biztosítania, mivel jobbra kis ívben kanyaródónak mindig elsőbbsége van egyirányú kereszteződésben.
Körbe sem kell néznie, mehet, az kapásból kiesik a képletből. Utána a sárga, mert az egyenesen megy, majd a fehér, mert annak meg el kell engednie az egyenesen haladót.
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Ismétlem magam: Akkor, ha keresztezik egymás útját. Mivel a kék jobbra kanyarodik, ez nem áll fenn.
Más megközelítésben: Mi az elsőbbségadás? Hogy a másiknak ne kelljen megváltoztatnia sem sebességét, sem haladási irányát. A fehér bármit tehet. Akkor a kék ugye megadta az elsőbbséget a fehérnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest