Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
xDDD
remélem lesz ebből valami Boris verzió

-
freeknight
őstag
Az mit ad, ha beírod google-be az "orosz" szót, a legelső találat az "orosz bíró"
.Hát igen, elég szar, hogy az izlandiak 12 emberrel léptek pályára, amiből az egyik random 11-eseket és lapokat is tudott osztogatni, de a FIÚK ÍGY IS MEGCSINÁLTÁK!
Én nem tudom mi történt itt, de szinte felfoghatatlan, hogy másfél évvel a 8-1 után ott tartunk, hogy azt számolgatjuk, elsőként vagy másodikként lenne jobb továbbjutnunk az eb csoportunkból.
-
EczkE
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére

-
villamos
őstag
A másik topiban megy a számolgatás, és ha minden igaz, akkor a legjobb helyzet abban az esetben állna elő, ha csoport másodikként jutnánk tovább, ugyanis akkor angol/wales/szlovák trióból kerülne ki az ellenfél, ellenük lenne talán némi esélyünk, a többi eshetőség eléggé kilátástalan...
1. olaszok/belgák
2. walesi/szlovák
3. spanyol/német (lengyel) -
nemlehet
őstag
-
1. Magyarország: 4 pont
2. Portugália: 2 pont
3. Izland: 2 pont
4. Ausztria: 1 pontHa valaki ezt nekem a csoportmeccsek előtt mondja, akkor kiröhögöm.

Magyar meccs alatt lábon kihordtam 2 szívinfarktust.

-
nemlehet
őstag
Szerintem is nagyon rossz volt a bíró, ajándék volt az a 11-es. Lehet szigorú egy bíró, aki nem engedi a kontaktot, de akkor legyen következetes. Nem igazán fújt ellenünk, mert azért a kékeket is megszórta sárgákkal, de sokszor volt olyan, hogy amit korábban befújt, azt 2 perccel később már nem.
Mindenesetre mi hoztuk amit tudtunk, az izlandiak kicsit ellazázták ami végül visszaütött. Az az öngól is olyan volt, hogy biztos bement volna Bödéről, mert fizikailag képtelenség lett volna másmerre menjen a labda
Szerintem meg lesz a továbbjutás méghozzá másodikként. A portugálok megverik az osztrákokat és minket is, az sógorék pedig döntetleneznek a szigetlakókkal. Nem hinném, hogy meg tudják verni őket, főleg 2 vereség után, plána, hogy addigra valószínűleg kiderül, hogy csoportharmaddikként 3 ponttal nem fognak tudni továbbjutni amúgy sem. -
-
Gergosz2
veterán
Nagyon jó volt nézni, hogy jól játszik a csapat. De tényleg, most csapatként voltunk kint és látszott rajtuk, hogy hajtanak.
A bíró meg... Már Svájc-Románia meccsen is látszott, hogy érdekes figura és ehhez mérten érdekes dolgokat is befúj.
-
66zio
aktív tag
A szerencse mellénk állt? Szerintem ez nem szerencse hanem megérdemelt, sőt. Az izlandiak mellé állt a szerencse, hogy kaptak egy pontot.
-
Eastman
addikt

-
djculture
félisten
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ruszki...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ilyen bírót is régen láttam már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi