- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke farmerzsebe
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
wector81
csendes tag
válasz szombatitomi #25 üzenetére
Szerintem a pasik sokkal romantikusabbak, mint ahogyan az általános elméletben elterjedt. Egy szerelmes pasit kenyérre lehet kenni.
-
wector81
csendes tag
válasz szombatitomi #23 üzenetére
Igen. Én meg pl pláne olyan típus vagyok, hogy nem rejtem véka alá az érzéseimet. És látszik is rajtam, hogy felhők közt járok, ha csak a hangját hallom. Ennyi. Látható, érezhető. A stílusból pedig árad, hogy odavagyok a másikért. Nyilván leveszi egy lány, hogy itt többről van szó, mint puszta szimpátiáról.
-
wector81
csendes tag
válasz szombatitomi #21 üzenetére
Persze, természetesen biztos van vica-ferza, de én ami sztorikat eddig hallottam, az volt többségben, amit írtam. De nyilván egyén-természet függő a dolog.
-
wector81
csendes tag
válasz szombatitomi #12 üzenetére
Egyébként nekem az a meglátásom, hogy a férfiak valamiért sokkal előbb belehabarodnak a nőkbe, mint fordítva. Szóval...mi sokkal előbb képesek vagyunk kimondani és komolyan is gondolni hogy "Szeretlek!" vagy "Szerelmes vagyok!" A nők ezen a téren "megfontoltabbak", és ha túl korán kapják a pasi felől ezeket a mélyebb érzelmeket, megilyednek. Vagy talán mi értékeljük túl azokat az érzéseket, amik hirtelen fellobbannnak bennünk. Aztán egy idő múlva ez átalakul, és a nő kezd egyre jobban ragaszkodni a pasihoz, és "hangoztatni" a szeretetet. Elvétve hallottam olyan sztroriról, hogy a csaj belezúgott a pasiba két beszélgetés után, ellenkezőt viszont annál többet.
Én is kicsit úgy vagyok most, hogy túl erősen él még bennem (pedig tavaly őszi sztori) ez az egész, annak ellenére, hogy nem volt hosszú, mégsem érzem magam teljesen késznek egy újra. Annál rosszabb pedig nincs, mint mikor úgy próbálsz ismerkedni, hogy egy másik lányt látsz, ha becsukod a szemed...
-
wector81
csendes tag
Hát...hm...dettó.
Lány Debrecenben, én Bp-en. Ő írt iw-en, én válaszoltam. MSN, éjszakákba nyúló beszélgetések. Nem kell mondanom, ahogy Ipse89 is írta - Angyalkép. Találkozni akarunk. Ő is, én is. Várjuk. Nagyon. Lemegyek. Minden szuper, de nem eröltetünk semmit. Én haza, mert meló van. Hiányzunk. Két hét múlva ismét le. Alig vártuk hogy lássuk egymást. De..............valami mégsem jó. Hirtelen elhidegül, nem értem... Elmegy dolgozni, én ott maradok. Már az első alkalommal kulcsot adott. Tipródtam egy napig... Megjön, leül mellém. Sír. Nem értem. Lényeg: minden szuper, passzolunk, a gondolkodásunk, az érdeklődési körünk, egyszerűen - minden. De...nem szerelmes. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Én csak magamat tudom adni. Ő nekem, azt hiszem, az Igazi lett volna. Mint az írásban - "Én örökké Rád fogok várni!" De ilyen lány csak egy van. Debrecenben. Tőlem 230km-re. És nem szeret. Nem - úgy. Csak mint barátot. Belepusztultam.
Átérzem az írást. Duplán. Mert nekem volt lehetőségem élőben látni. Megölelni. Megcsókolni. És ez, a virtuális elképzelésnek 1000%-osan megfelelt. Egy Angyal volt.
Remélem, boldog lesz. Ha nem velem, hát bárkivel, de - Boldog.
Én szeretni fogom és a szívemben él. Örökké......