Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
rosszul gondolja. lehet, kevesebbet kell hegesztenie, mint window$ felrakásnál.

nem fogalmaztál rosszul, de szerintem aki vesz/telepít egy olyan rendszert, amit előtte még nem használt, sőt, gyakorlatilag fogalma sincs róla, hogy mi az, és emiatt teszi, amit írtál: na erre írtam, hogy kőhülye.
a 256MB az xp esetében is csak alaphelyzetben elég, bármi tűzfal+antimaleware, és már annyi. különben meg van Linux, amelyiknek ennyi sem kell: Damn Small Linux: a telepítője 51MB, csak a ram-ba települ, onnan fut, vagy PuppyLinuxok, különböző méret, de hasonló mód, mint a DSL, vagy tinycorelinux, stb, stb.
és tényleg, az eredeti rendszerkövetelmények az XP-hez elég minimalisták, de 64MB-n te sem vársz sokat.
viszont akkor azt mondd meg nekem, légyszi, ha 1,5GB van a gépemben, miért tetű lassú rajta az XP? mikor az Ubuntu nem az?feltételezem, a csilivili Linux Ubuntu volt. Annak a minimál követelmény 384MB. de a Xubuntunak pl. 128.
Viszont olyan érdekességet mondok neked: az Ubuntu 9.04 rendszerkövetelménye ugyan úgy 384MB mint korábban, viszont a teljes rendszer felállása után kb. 130MB-t használ. Itt persze nincs compiz bekapcsolva, de ha az be van (forgó hordó, szétfröccsenő/elfüstölő/összehajtogatott/bármi ablakok, miegymás), akkor még plusz 60MB-t rászámolsz, oszt szevasz.
XP-t én nem láttam 130MB-vel, bár valszeg keveset láttam eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Starlink
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest