Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Dark Archon #339 üzenetére
Anno nekem ezt a 8.04-es Ubuntu biztosan nem tudta, hogy csak parancssorból szabadna engednie, nekem grafikus felületből is sikerült.
HGyu
-
Vladi
nagyúr
válasz
Szépemlékű network managert senki se használ?
-
doc
nagyúr
válasz
n ugyanis tudom, hogy a Linux lócitromot sem ér, ha a drága pénzen megvett hardveremet ki is akarom használni,
orulok a 'kinyilatkoztatasodnak'
en meg remekul ki tudom hasznalni a draga penzen vett hardveremet, tortenetesen jobban, mint windows alatt.
arrol meg szokjatok mar le, hogy csak azert, mert ketszer lattatok valamilyen Linux-disztribet valamikor, mar feljogositva erzitek magatokat, hogy mindenfele 'alapigazsagokat' kozoljetek a Linuxrol, amirol egyebkent halvany fogalmatok sincs...
hidd el, hogy aki mondjuk 10 evnyi dos/windows utan nekiall Linuxot hasznalni, par ev utan mar igenis alaposan latja a kulonbsegeket...Halvány fogalmam van, ugyanis Ubuntu 8.10-ig bezárólag az ADSL-t csak a pppoeconf konzolparanccsal lehet beállítani.
lehet, nem hasznalok Ubuntut
Slackware-en az 'adsl-setup' parancs 2-3 kerdesere kellett valaszt adni (pl. usernev, stb), ennek a vegrehajtasa kb. hatodannyi idobe telt, mint vindozon ide-oda klikkelgetni (ami egyebkent a megfelelo procedura elozetes ismerete nelkul valoszinuleg csak massziv guglizas utan sikerult volna)
Édesanyád valószínűleg soha nem látott Windows-t, valamint nincs mindenkinek (ott a) fiacskája, hogy mindent beállítson.
megnyugtatlak, edesanyam gepen eloszor windows xp volt, majd miutan kozolte hogy hasznalhatatlanul lassu es nem tud vele mit kezdeni, tettem ra egy win98-at, ami gyors volt, viszont utalta hasznalni mert nem tetszett neki, ezutan harmadjara kapta a Xubuntut, ami azota is remekul muzsikal a gepen
a "fiacskaja" meg mar tobb mint ket honapja kulfoldon van, es nem allitgat semmit. nem vindoz ez, hogy folyamatosan b@szogatni kelljen hogy mukodokepes maradjon -
bambano
titán
válasz
Nekem vannak olyan drága pénzen vett hardvereim, amelyeken kiválóan fut a linux és amelyekhez képest a te windowsos hardvered nem ér lócitromot se...
Az ilyen alap nélküli, de alaposan alpári szövegeket hanyagoljuk már, ha kérhetem.
És valóban, a számítógépezés sokak számára nem merül ki abban, hogy marhaságokat irogatnak a linuxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest