Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel. Egyébként az stabil volt. Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
A habzó száj meg rátok Windows-gyűlölő Linux-fanboyokra jellemző, én csak tényeket írtam le. Első hsz.-emben írtam, hogy minden OS-nek meg van a maga területe. Ezt csak ti nem látjátok be.Csak Opera meg Linux fanatikussal nem érdemesegyoldalú vitát folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest