- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hengerPHanda
tag
A negativ kritika is kritika es lehet epito jellegu

-
moonlight115
őstag
Jó cikk, majd elolvasom.

hengerPHanda Szerintem folytasd, mi meg majd jól megkritizáljuk!

-
Crystalheart
őstag
-
hengerPHanda
tag
Ez valoban igy van, mindket szereplo reszere fontos ez az esemeny, hiszen a csok egyfajta erzelmi szint kifejezesere hasznalt eszkoz. En legalabbis nem szoktam csokolgatni fut fat
De ahogy moonlight is irta, nem akartam tul csopogosre irni, valamint nekem ez a stilusam. Kisse hetkoznapi, porias 
-
bullseye
addikt
egy reménybeli író, aki éppen arról beszél, milyen nehéz a szakma...
tudom, inkább sorstragédiákkal foglalkozol, nem helyzetkomikummal, de azért nem nehéz kitalálni erre egy csattanót
-
Crystalheart
őstag
-
moonlight115
őstag
Persze hogy nem. Próbálkozni kell, aztán vagy jó lesz, vagy nem.

-
bullseye
addikt
ez annyira magas labda...
-
Crystalheart
őstag
Senki nem mondta, hogy könnyű dolog jól írni.

-
moonlight115
őstag
Ebben egyetértek. Viszont nehéz megtalálni a határt, hogy ne váljon szirupossá, csöpögőssé a sztori.
-
Crystalheart
őstag
Persze, azért írtam, hogy tanulj belőle, nem bántásból.

Azon túl: "nem feletlen az erzelmek,motivaciok leirasa es a karakterek bemutatasa volt a cel."
Lássuk csak, ez egy fontos dialógus, első csók, egy szint meglépése - és azt mondod, itt nem volt cél az érzelmek, motivációk beépítése? (Nem leírása, csak éreztetni kell.) Akkor valami eleve hibádzik. Egy ilyen fajsúlyos momentum nem lehet puszta eseményleírás.
-
hengerPHanda
tag
a motivacio kesobb fog kiderulni, nem feletlen az erzelmek,motivaciok leirasa es a karakterek bemutatasa volt a cel.
Az irasi stilusom sajnos ilyen, nem tudok ciradasan fogalmazni
De alapvetoen koszonom a hozzaszolast, mert minden epit. Ezentul erre is igyekszem majd jobban figyelni 
-
Crystalheart
őstag
Mondjuk hozzá kell tenni, annak ellenére, hogy "női", elég felszínes is. Az ember kicsit több érzelmet várna, mert az események puszta felsorolása túl puritán, és azonos emlékek nélkül nem ébreszt semmi gondolatot. Egy ilyen jelenet leírásakor festeni kell a szavakkal, impresszívnek kell lenni, el kell érni, hogy az olvasó, ha nem is ért egyet a karakterekkel (pl. megcsalás, gyilkosság, hazugság, stb.), akkor is megértse a tettüket, a motivációjukat, hogy mindez hol gyökerezik. És ezt nem csak kifejtéssel lehet elérni, hanem elsősorban érzelemkeltő, emlékteremtő fogalmazással.
-
hengerPHanda
tag
Rendben, varlak szeretettel, a Te velemenyed fontos, akkor is, ha az nem feltetlenul pozitiv.
Sajnos engem is csaltak mar meg, nem a legkellemesebb erzes. Ellenben az a velemenyem, h minden eremnek ket oldala van. Az adott tortenetben elkepzelhetoen nem kap meg valamit a ferfi, amit meglatott.
Egyebkent most irom a masodik reszt

-
Vakegérke
félisten
Megjavítani? Ha már odáig fajul az egyik fél, hogy csókolózik egy "idegennel", régen rossz. Itt már csak a műtét segít... vagy a megbocsájtás. Azonban kérdéses, hogy érdemes-e megbocsájtani, hiszen aki egyszer botlott, talán rákapott a botlás ízére.
Nem könnyű dolgok ezek.Ha folytatod az írást, és nem csak olyan hozzászólások lesznek, hogy "tetszik", hanem belemélyedünk a (testi-)lelki dolgokba, én itt leszek. Teszem azért, mert hűségpárti vagyok, és a büdös életben nem fogom megérteni, hogy képes valaki mást megcsókolni, mint a házastársát.
"Ha valaki parkapcsolatban el, szerintem nem veletlenul valasztotta az adott szemelyt."
Hacsak érdekből nem. Mondjuk ez is megérne egy misét... -
hengerPHanda
tag
Nalam is. Hiaba vagyok nyitott a vilagra, kivancsi, sokszor igencsak szabadszellemu, megis mar a csokot megcsalaskent elem meg. Ha valaki parkapcsolatban el, szerintem nem veletlenul valasztotta az adott szemelyt. Ha valami nem mukodik, vagy megjavitani kell, vagy kiszallni belole. A tisztesseges jatekokat szeretem a parkapcsolataimban.
-
Vakegérke
félisten
Nálam már a csókolózás is a megcsalás kategóriába tartozik.
-
hengerPHanda
tag
Mivel nobol vagyok, ezt erzem normalisnak

Bullseye:
Tegyuk fel, h igaz a tortenet. A ficko nem elt vissza a helyzetevel az oltozoben, pedig a lehetoseg adott volt. Kesobb szedte ossze a batorsagat egy csok erejeig a kocsiban. -
bullseye
addikt
Ha nem is sárból, de csak meg kell jegyeznem: az a házasember, aki megcsókol egy másik nőt az se nem jófiú, se nem úriember. Persze csak úgy elméletben, hiszen ki tudja mi igaz...
-
Crystalheart
őstag
Hát ez nagyon... női.
A sztori és a prezentálás is. 
-
hengerPHanda
tag
-
greenity
senior tag
Átérzem a történetet
kíváncsi lennék a folytatásra 
-
hengerPHanda
tag
Oszinten szolva fogalmam sincs kikrol van szo, de ha te mondod, biztos
Akkor majd folytatom, ha tenyleg erdekes 
-
Thunderzolee
veterán
Erről az egészről a Barátok Közt Attila + Juli párosa jutott eszembe.

Folytasd csak..

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest