Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellboy4
tag
válasz alfonso_1005 #49 üzenetére
pedig a hauwei-nek kéne a esélyesebbnek lennie!
-
Hellboy4
tag
válasz alfonso_1005 #47 üzenetére
azt nem fogja kiirni a tab, hogy van internetkapcsolat, ezzel a megoldással lényegébe kicselezed a tabot tehát nálam is mikor volt már net a modemmel ha lehuztam a felső állapotsávot ott akkor is azt irta, hogy nem csatlakozok az internetre, de ha ledob nagyfeszültségű usb... blabla-val akkor állitgass pár dolgot a pp vidget beállitásainál! Mien modemmel próbálod egyébként?
-
Hellboy4
tag
válasz alfonso_1005 #45 üzenetére
fel van toltve?
-
Hellboy4
tag
válasz alfonso_1005 #43 üzenetére
nem számít lehet bármekkora!
-
Macei
tag
válasz SimonJanos #40 üzenetére
Köszi a tiszta infót...
asszem az xda-n olvastam lehet hogy külfödön másképp van.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
1. Root-olással ugrik a garancia! ...
2. de a gyári FW visszaállítható...
3. ... ám van egy számláló, ami feljegyzi, hányszor milyen FW-t tettél fel (=leellenőrizhető)! ...
4. ... ami lenullázhatóÍgy a 2. pontban teljesült tétel végül összejön és nincs garanciavesztés.
= lehet root-olni
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Macei
tag
válasz alfonso_1005 #38 üzenetére
tudtomal a rootolással nem ugrik a gari.
ahol olvastam ott úgy magyarázták hogy a szoftver nyílt forráskódu, tehát legális az ha rendszergazda jogot szerzel magadnak.
plusz nem lenne tele a market rootoló illetve root szükséges progival.
egyébként ha már rootoltad akkor kb 6 gombnyomásból ujra lehet telepíteni a rootmentes gyári szoftvert és a jóisten sem mondja meg mit csináltál vele.
-
alfonso_1005
csendes tag
valakinek nincs valami mas megoldasa, hogy lehetne osszehozni root nelkul, mivel igy ugrik a garancia
[ Szerkesztve ]
-
Hellboy4
tag
válasz alfonso_1005 #36 üzenetére
nem! a programhoz root jog szükségeltetik!
-
alfonso_1005
csendes tag
ez a modszer mukodik azokon a keszulekeken amik nincsenek root-olva?
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #34 üzenetére
Nagyon szivesen!
-
Macei
tag
valamilyen fözött romot tudtok ajánlani/linkelni?
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #30 üzenetére
megoldható persze szivesen elviszem a tabom meg azért a saját modemem és meglesem mi lehet a hiba
-
SimonJanos
aktív tag
Na igen, az érdekes hogy megy egy 2tableten .2-es root custom fw-el és nem megy a Tab-omon (Samsung JB 4.1.2, root)...
-
Hellboy4
tag
ááá nemhiszem... még azt is be merném vállalni ha az enyimbe dugnánk be a modemeteket, hogy az enyémbe simán menne mindegyik, az igazság az, hogy mivel csak ez a 2 telenoros modem van itthon és senkinek nincs más szolgáltatói, illetve típusú modeme, nem tudtam azokat kipróbálni :/ de biztos bármeiket működésre tudnám bírni ha megtudnám lesni az adott tabot illetve a modemet
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #22 üzenetére
nem értem mi lehet :/
-
SimonJanos
aktív tag
Szia!
A Tab:
- a ZTE-re semmit sem ír ki
- a Huawei-re kiírja a nagyteljesítményűt de nem éri el és nem is jelenik meg fájlkezelőPPP widget: "nincsen modem"
A dual tablet a ZTE-t bevette!
Miután lekapcsoltam a "CD-ROM" = driver láthatóság opciót,ami mint 2. válaszodat nézem, neked is van! Tehát szerencsés vagy.
Talán itt érdemes körülnézni akinek problémái vannak, konkrétan az én HUAWEI E173s-2-m itt van
[ Szerkesztve ]
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #19 üzenetére
nem egészen értem, bedugod a netet és az írja, hogy nagy teljesítményű usb -vagy bedugod a netet és semmit nem csinál, nem villog nem érzékel semmit, ki se írja a tab, hogy csatlakoztattál vmit?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz SimonJanos #18 üzenetére
Nos, tapasztalatom:
T-Mobile
az a hiba amit gondoltam: PC-n (!) le kell kapcsolni a modem telepítő meghatóját!Csakhogy nekem ez csak a kicsit régebbi ZTE modelleknél volt opció: PC-n a driver telepítése után, a kapcsolat-szoftvert elindítva tudtam megtenni..
Attól kezdve a ZTE MF100-el a dual tablet-em remekül 3G netezik.Csakhogy: ezt a modellt nem ismeri fel egyáltalán a Tab, a led-ek nem villannak fel...
Eddig ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #16 üzenetére
a kepen latod mien modem ha hazaerek kuldok pontos tipust is, a mac-es kerdesre nem tudok valadzolni sajnos a driver a pppwidget nek kell abba a mappaba ami a leirasban van...
-
SimonJanos
aktív tag
... ill. ami érdekelne: ha a stick-et PC-be (Mac-ne...) dugod, akkor látszik optikai meghajtóként is (oda teszik a driver-t)?!
Előre is köszi!!!
(Kb. érthetően azért kattogok ezen, mert ha kell, baromi jó lenne nem csak oksotelón keresztül netezni : )))
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
milyen típusú (modem)?
nem direkt szenvedek vele gondolhatod, de mondjuk ha egy egész teljesen napot rá kell szánni...
(az átalakító megeszi amúgy a wireless bill. + egér combót is, nem azzal van a gond)
-
Hellboy4
tag
válasz SimonJanos #13 üzenetére
hat nem tudom mi lehet... en nem szenvedtem anno ennyit vele 1nap alatt müködésre birtam a modemem a tabbal azota csak bedugom kiirja hogy elomeszites ---> lekapcsolva ----> majd kacsolpdva ha ranyomok es persze kidpbja elotte a filekezelot a micro sd miatt
-
SimonJanos
aktív tag
Nem működik (egyelőre : )...
T-Mobile
Namármost, az nem lehet gond, hogy a stick-ek "CD-ként is működnek"? Mmint PC-n ugye a driver-t úgy tudod telepíteni...HUAWEI: jelzi hogy nagy teljesítményű... - de nem éri el. FAT32 a kártya!
Szerintem a "CD-t" látja... Ezen a modellen azt meg nem lehet kikapcsolni.
Van egy régebbi ZTE-m, ott mintha lett volna szoftverhez ilyen funkció...Kipróbáltam amúgy a dual tablet-emen is, ott sem ment, pedig ott villog is a led, látja is a HUAWEI-t a ZTE-t is, de Prepare device után úja feldobja a kiválasztás (Choose...) ablakot...
[ Szerkesztve ]
-
Macei
tag
Mondom egyszer látta csak Nincs driver üzenetet kaptam.
Ez egy 2 éves Voda függő Modem számítógépen sem valami stabil az adatforgalom, sztem kidobom a fenébe.Egyébként miket próbálgattál még otg kábellel(egér, bill, stb) és mivel lehet bőviteni a tabot? nálam 3 egérből 1-et vesz be.
-
Macei
tag
nah fejlemények.
Formaztam a mem karit a tab-al, majd rámásoltam egy mp3-at.
Betettem a modembe, felismerte mint adathordozó---zsír.
Ppp widget: nincs driver.A 3 fájl ott van a megjelölt mappában.
Lehúzom hogy gépről rátegyem a második linken lévő driver.
Ráteszem, bemásolom ok.Visszadugom a modemet: nagy teljesítményü..... Csatlakoztatva.
Ujraíndítottam a tabit ugyanazt írja.A modem működik számítógéppel, az otg kábel megy egérrel pendrive-al.
Van valami ötleted?
-
Macei
tag
Halihó
Tudnál segíteni?
Végigcsináltam mindent ahogy leírtad. P3110 4.1.2 JBCsatlakoztatom az otgbe dugott usb webstick-et, kiírja h usb kábel csatlakoztatva utána nagy teljesítményű usb eszköz csatlakoztatva és ennyi.
Van benne egy 2gb-os memkari azt nem látja(ha beteszem a tab-ba akkor látja).
ppp widget nem csinál semmit, rábökök akkor végigszalad a következőn: felélesztés-->modem keresés-->nincs modem.A modem tipusa:Huawei K3765-HV
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box