Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Hello-hello!
Háát, az sosem gondoltam volna, hogy a tavalyi bejegyzésre is fog valaki reagálni a Retro Kocka Kuckó kapcsán..Igyekszünk, és köszi az elismerő szavakat. Remélem BRSZK-n már voltál Fülén (ahogy nézem, nem olyan távolság, mint pl nekem), nagyjából annak a miniverzióját, szellemiségét próbálom itt nálunk az Alföldön megalapozni. Persze dolgozom a BRSZK-n is, pl. idénre a Foxpostot én cserkésztem be, hogy lenne-e kedvük támogatni a dolgot..
-
Erunosta
tag
Minden tiszteletem a tiéd!
Jó látni a mai supermobil korszakos fiatalokat elmerülni a régi jó számítógépes világba.
Nekem egy Enterprise 128 volt. Már nem emlékszem miért (vmi extra kábelt nem lehetett a magnóba dugni), de játék betöltésnél hangosan sípolta be a programot. Még a mai napig is el tudnék dúdolni egy két játékbetöltést.
-
helkis
veterán
Up! Hogy meglegyen!
-
Grats a gyűjteményhez, és a szervezéshez - jó kis program lehetett!
Máig sajnálom, hogy az AMIGA nekem tokkal-vonóval kimaradt, C64 után Celeron300A jött. -
hege8888
aktív tag
Hát ez nem két hónap alatt gyúlt össze...
Ha a DB9-es joyokra gondolsz, akkor szépen, szorgalmasan jött össze. Sokan ideadták anno a családi/baráti körből a lerakott/leharcolt Commodore-állomány maradékátt, mikor költöztek, felújítottak.. Most volt is, aki megörült/meghatódott, hogy úristen ez megvan még?, stb..
Ami kimaradt az írásból, hogy kellett két éve egy fülei BRSZK, meg az aszony beszólása, hogy "fogadjunk neked is van ennyi ...-od a padlásra összegyűjtve", Igen itt begondoltam, hogy ne csak a csipkerózsikázzanak a cuccok, hanem kezdjünk vele valamit...
Szóval köszönet a közvetett motivációért a BRSZK-s csapatnak! -
Alex91
félisten
A Joystickokat honnan szerzed be?
-
törölt tag
Az Amiga 600 nagyon hiányzik a gyűjteményemből, vevő vagyok rá...!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hétvégén tető alá hoztam egy egyszemélyes kis retro számítógépes kiállítást, játéknapot, kinek hogy tetszik. Első...
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest