Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Hello-hello!
Háát, az sosem gondoltam volna, hogy a tavalyi bejegyzésre is fog valaki reagálni a Retro Kocka Kuckó kapcsán..
Igyekszünk, és köszi az elismerő szavakat. Remélem BRSZK-n már voltál Fülén (ahogy nézem, nem olyan távolság, mint pl nekem), nagyjából annak a miniverzióját, szellemiségét próbálom itt nálunk az Alföldön megalapozni. Persze dolgozom a BRSZK-n is, pl. idénre a Foxpostot én cserkésztem be, hogy lenne-e kedvük támogatni a dolgot.. -
Erunosta
tag
Minden tiszteletem a tiéd!
Jó látni a mai supermobil korszakos fiatalokat elmerülni a régi jó számítógépes világba.
Nekem egy Enterprise 128 volt. Már nem emlékszem miért (vmi extra kábelt nem lehetett a magnóba dugni), de játék betöltésnél hangosan sípolta be a programot. Még a mai napig is el tudnék dúdolni egy két játékbetöltést.

-
helkis
veterán
Up! Hogy meglegyen!

-
AxBattler
félisten
Grats a gyűjteményhez, és a szervezéshez - jó kis program lehetett!

Máig sajnálom, hogy az AMIGA nekem tokkal-vonóval kimaradt, C64 után Celeron300A jött. -
hege8888
aktív tag
Hát ez nem két hónap alatt gyúlt össze...
Ha a DB9-es joyokra gondolsz, akkor szépen, szorgalmasan jött össze. Sokan ideadták anno a családi/baráti körből a lerakott/leharcolt Commodore-állomány maradékátt, mikor költöztek, felújítottak.. Most volt is, aki megörült/meghatódott, hogy úristen ez megvan még?, stb..Ami kimaradt az írásból, hogy kellett két éve egy fülei BRSZK, meg az aszony beszólása, hogy "fogadjunk neked is van ennyi ...-od a padlásra összegyűjtve", Igen itt begondoltam, hogy ne csak a csipkerózsikázzanak a cuccok, hanem kezdjünk vele valamit...
Szóval köszönet a közvetett motivációért a BRSZK-s csapatnak! -
Alex91
félisten
A Joystickokat honnan szerzed be?

-
törölt tag
Az Amiga 600 nagyon hiányzik a gyűjteményemből, vevő vagyok rá...!

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igyekszünk, és köszi az elismerő szavakat. Remélem BRSZK-n már voltál Fülén (ahogy nézem, nem olyan távolság, mint pl nekem), nagyjából annak a miniverzióját, szellemiségét próbálom itt nálunk az Alföldön megalapozni. Persze dolgozom a BRSZK-n is, pl. idénre a Foxpostot én cserkésztem be, hogy lenne-e kedvük támogatni a dolgot..

Ha a DB9-es joyokra gondolsz, akkor szépen, szorgalmasan jött össze. Sokan ideadták anno a családi/baráti körből a lerakott/leharcolt Commodore-állomány maradékátt, mikor költöztek, felújítottak.. Most volt is, aki megörült/meghatódott, hogy úristen ez megvan még?, stb..