Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Hello-hello!
Háát, az sosem gondoltam volna, hogy a tavalyi bejegyzésre is fog valaki reagálni a Retro Kocka Kuckó kapcsán..
Igyekszünk, és köszi az elismerő szavakat. Remélem BRSZK-n már voltál Fülén (ahogy nézem, nem olyan távolság, mint pl nekem), nagyjából annak a miniverzióját, szellemiségét próbálom itt nálunk az Alföldön megalapozni. Persze dolgozom a BRSZK-n is, pl. idénre a Foxpostot én cserkésztem be, hogy lenne-e kedvük támogatni a dolgot.. -
Erunosta
tag
Minden tiszteletem a tiéd!
Jó látni a mai supermobil korszakos fiatalokat elmerülni a régi jó számítógépes világba.
Nekem egy Enterprise 128 volt. Már nem emlékszem miért (vmi extra kábelt nem lehetett a magnóba dugni), de játék betöltésnél hangosan sípolta be a programot. Még a mai napig is el tudnék dúdolni egy két játékbetöltést.

-
helkis
veterán
Up! Hogy meglegyen!

-
Grats a gyűjteményhez, és a szervezéshez - jó kis program lehetett!

Máig sajnálom, hogy az AMIGA nekem tokkal-vonóval kimaradt, C64 után Celeron300A jött. -
hege8888
aktív tag
Hát ez nem két hónap alatt gyúlt össze...
Ha a DB9-es joyokra gondolsz, akkor szépen, szorgalmasan jött össze. Sokan ideadták anno a családi/baráti körből a lerakott/leharcolt Commodore-állomány maradékátt, mikor költöztek, felújítottak.. Most volt is, aki megörült/meghatódott, hogy úristen ez megvan még?, stb..Ami kimaradt az írásból, hogy kellett két éve egy fülei BRSZK, meg az aszony beszólása, hogy "fogadjunk neked is van ennyi ...-od a padlásra összegyűjtve", Igen itt begondoltam, hogy ne csak a csipkerózsikázzanak a cuccok, hanem kezdjünk vele valamit...
Szóval köszönet a közvetett motivációért a BRSZK-s csapatnak! -
Alex91
félisten
A Joystickokat honnan szerzed be?

-
törölt tag
Az Amiga 600 nagyon hiányzik a gyűjteményemből, vevő vagyok rá...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igyekszünk, és köszi az elismerő szavakat. Remélem BRSZK-n már voltál Fülén (ahogy nézem, nem olyan távolság, mint pl nekem), nagyjából annak a miniverzióját, szellemiségét próbálom itt nálunk az Alföldön megalapozni. Persze dolgozom a BRSZK-n is, pl. idénre a Foxpostot én cserkésztem be, hogy lenne-e kedvük támogatni a dolgot..

Ha a DB9-es joyokra gondolsz, akkor szépen, szorgalmasan jött össze. Sokan ideadták anno a családi/baráti körből a lerakott/leharcolt Commodore-állomány maradékátt, mikor költöztek, felújítottak.. Most volt is, aki megörült/meghatódott, hogy úristen ez megvan még?, stb..