- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Bocsi lehet kicsit le vok maradva,de ez nem ugyanaz a heavy rain, amit 2010ben adtak ki?
Vagy ez valami grafikai tuningot kapot atirat?valaki vilagositson mar fel legyenszives,mert a kepek alapjan ugyanaz.Ne szemetelj ! = Steam
-
solaris17
aktív tag
Lehet, hogy ránézek. A leírás alapján ( ami átjött ) van egy hangulata.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
kromatika
veterán
Köszi a bemutatót.Jó játék.Azt hiszem kipróbálom.
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #1 üzenetére
+1.
Nagyon nagy kedvencem! -
Kicsit emiatt féltem a Fahrenheit-től is, annyira szerteágazó a dolog. A sztori szálai bizonyos pontokon összefutnak a játék folyamán elég sokszor, de addig elég sok a teendő. Én pedig az a fajta vagyok, aki szereti felfedezni a játékot, minden apró részletét.
Kár, hogy PS exkluzív...kipróbálnám szívesen
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
assemble
addikt
Fahrenheit-et is szerettem, nehany honapja nyomtam le, mert ez a jatek is nagyon bejott (meg persze a Beyond). A Beyond amugy jobban hasonlit a Fahrenheit-re, abban is vannak ilyen foldontuli, misztikus dolgok.
Autosave van (ez vegulis checkpoint), idonkent magatol ment (es viszonylag sokszor ment). Ezert (is) izgalmas a jatek, mert ha valamit elrontasz, nincs olyan hogy csak ugy ujrakezded, minden megy tovabb. Es nem csak ugy tudod "elrontani", hogy ugyetlen vagy, hanem sokszor donteseket kell hozni (idore, gyorsan) amiknek kesobb sulyos kovetkezmenyei lehetnek. Nyilvan nem tudsz persze a legelejen meghalni a legtobb szereplovel emiatt, de ahogy halad a tortenet, egyre inkabb szetagazik aszerint hogy mit hogy csinaltal, a vegen mar hullanak a foszereplok ha ugyetlen vagy -
Nekem is egyből a Fahrenheit jutott eszembe, imádtam, habár a legjobb véget nem sikerült elérnem.
Annyi kérdésem lenne, lehet konzolon ez általános, és ezért nem értem, de a mentés hogy van megoldva? Ha nincs checkpoint és game over sem, akkor mi történik, ha abbahagyom, vagy meghalok (lehet ilyet?)?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
halkow
őstag
Több kimenetel is lehet ez tetszik
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Tsomogyi94
csendes tag
Jó játék habár nem tartottam és nem is fogom tartani Ps3 legnagyobb nevének De zsenik voltak a készítők hogy ilyen zseniális sztorit tudtak kreálni
-
addikt
-
M@trixfan
addikt
Lehet nem kéne eladni még a PS3-at amíg ezek a nagy címek még hátra vannak. Nekem csak az volt a bajom a PS3-mal, hogy alig vettem rá játékot, szinte csak állt a helyén a PC melett.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
kgb87
tag
Nekem is igencsak bejött a játék, csak ajánlani tudom (bár én Move-n nem játszottam vele).
A platina trófeát is megszereztem a játékban (igen, megcsináltam mind a 7(!) lehetséges befejezést).
"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #15 üzenetére
Megértem. Én is igazából 1 játék miatt vettem Xboxot (Forza). Egyébként is szokták mondani hogy leginkább az exkluzív címek alapján érdemes eldönteni hogy melyik konzolt vegye az ember.
Més que un club!
-
addikt
válasz Napfénysüti #13 üzenetére
Én ezért vettem ps3-at meg az Uncharted miatt. Megérte.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Lord Myn
senior tag
Tősgyökeres PC-s vagyok (20+ éve...), de ennél a játéknál nagyon írigykedtem a PS3-asokra. Az Omikron meg a Fahrenheit meg van eredetiben, nagy kedvenceim. Nagyon sajnálom, hogy a QD a PC-ben már nem lát fantáziát. Szerintem ezt is meg a Beyond-ot is már csak emulátoron fogom nyomni pár év múlva, de most már kivárom...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó játéknak tűnik kár hogy Xbox-ra nem adták ki, akkor tuti beszerezném.
Més que un club!
-
JanR
addikt
Ez volt az egyik játék ami miatt beszereztem egy PS3-t, de megmondom őszintén, hogy én nem ájultam el tőle. Mindenki áradozott róla, én vagyok az egyik ellen példa. A Beyond jobb tetszett, de a prímet nálam akkor is a The Last of Us vitte (igaz az nem ennyire "film" jellegű). Nálam mindig a történet az ami megragad egy játékban, valahogy ez a Heavy Rain-nél elmaradt De hát ahány ember annyi szokás
-
ABal
őstag
Annak idején, amikor a Fahrenheit kijött, leesett az állam. Még soha nem játszottam semmi hasonlóval azelőtt. Máig az egyik legjobb játékélményem. Mindig megemelem a kalapom a Quantic Dream előtt, ha kiadnak valamit.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
addikt
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #1 üzenetére
-
KYZRR
őstag
Ha Heavy Rain, akkor nekem ez jut eszembe..
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Lenry
félisten
kár, hogy sosem lesz PC-re. a Fahrenheitet nagyon szerettem, jó lenne a több játékukkal is játszani
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
assemble
addikt
Mocskos jo jatek, az egyik legjobb.
Egy dolog:
"a PS4-re érkező Dark Sorcerer igazán innovatívnak és látványosnak ígérkezik."Az (amugy mar kesz) Dark Sorcerer csak egy tech demo volt csak ami az uj ps4-es motorjukat demozta. Amelyik ps4-es jatekon dolgoznak most, azt meg nem jelentettek be, semmit nem lehet rola tudni.
[ Szerkesztve ]
-
szben05
tag
Szerintem is ez a legjobb PS3 játék.
Viszont én csak egyszer játszottam végig a játékot, mivel a történet során úgy hoztam meg a döntéseket, mintha én lennék abban a helyzetben. Ennek a játéknak abban rejlik a nagyszerűsége, hogy a játékos teljesen bele tudja élni magát, ezért nem kezdtem el újra, mert nem hozok direkt olyan döntést, ami szerintem helytelen. -
addikt
A legjobb játék ps3-ra. Nálam idáig semmi nem überelte azt az élményt amit adott ez a játék.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest