- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobababa
csendes tag
az engem is érdekelne, h 244ért hol kapok fullhd-sat? mert akk már rohanok is a boltba (persze csak megnézni
)vagy ez is netto?

-
nepster91
csendes tag
-
stifi
senior tag
-
Entryy
aktív tag
-
stifi
senior tag
-
Chaser
legenda
-
negyedes
addikt
buta egy dizajnja van. mostansag nem tul kreativak a dellnel. a regi xps sokkal szebbek voltak.
-
Graphics
Jómunkásember
Az alapkonfiguráció szó használata majdnem megtévesztett
.Az ára az nem alap az tuti

-
Chaser
legenda
-
Boxi88
őstag
Teljesítménnyel nincs gond, de a kinézet nem tetszik.
-
törölt tag
-
Gusztáv
addikt
Nem ez az első Dell gép, amin ott van a hangszóró, a Latitude-on kb 3 év óta (E széria). A töltöttség jelző led is régi Dell hagyomány, már a PIII-as C600-on is volt, csak eddig az akkun.
A slot-in optikai meghajtó meg egy vastagság alatt elkerülhetetlen.Jól látom, hogy ebben beépített akksi van?
@Talma: erről én sem hallottam még, de ismerve a Dell szerviz minőségét, én nem aggódnék. Én simán elfogadnám, de persze ilyet nem lehet rendelni céges gépnek, csak Latitude-ot
. -
Z86
őstag
A krómos dolgot nem olvastam még, de ez a bill. kiosztás tényleg fura egy picit. A numerikus rész hiányát nem érzem akkora gondnak (lévén otthoni multimédiás gép, nem irodai vad excelezéshez szánják), viszont a kiosztás és a méret már valóban problémásnak tűnik. Ennyire talán nem kellene a dizájnt a funkcionalitás elé helyezni.
-
pusszycat
nagyúr
-
Talma
tag
-
Chaser
legenda
-
mghltm
addikt
14-es vagy kisebb laptop eseten megertem, de ez 15-os es nincs numerikus billentyuzete. szerintem megfelelo meretu

-
pusszycat
nagyúr
-
Chaser
legenda
Biztos hogy mxm a vga, nem integrált?
-
Puma K
nagyúr
Most, hogy írtad jobban megnézem a külsejét (leginkább csak a szöveget olvastam el), és totál MacBook Pro koppintásokat vélek felfedezni rajta... pl: amit írtál, hogy a hagnyszóró oldalt lyuggatva van a billentyűzet 2 oldalán, valamint nem tálcás a DVD iró és még az akku állapotjelzője is ugyan az mint a Apple gépé, de nem baj a legjobbaktól nem szégyen tanulni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Z86
őstag
-
pusszycat
nagyúr
-
foxxmotor
tag
Szerintem igen jól néz ki.
-
pusszycat
nagyúr
Engem speciel csak a hangszórók elhelyezése zavar jobb szeretem, ha a billentyűzet kitölti a teret egészen a szélekig amennyire csak lehet, praktikusabb is és kényelmesebb a gépelés meg jobban is néz ki. De lehet, én vagyok régimódi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje

-
Puma K
nagyúr
Nem rossz gép, elég jól néz ki és remélhetőleg az anyaghasználat is rendben lesz valamint nem fog melegedni.
Amúgy miért nem adják a középső gépet NV GT540M-mel 1 GB memóriával (több felesleges rá...) valamint a legdrágábbat meg NV GT555M-mel (arra már talán mehetne a 2 GB memória). Így már még jobb gépeket dobnának piacra, és az i7 is megfelelő GPU-t kapna társul.
Amúgy lehetne még több laptop-os hír! Bármelyik gyártótól amelyik forgalmaz itthon gépeket!
Felüdülés volt olvasni valamint titkon remélem hatással lesz majd a már meglévő Dell gépek áraira, valamint a konkurencia is figyel az árazásra.
-
banhammer
veterán
A Full HD-s kijelző ennyi pénzért ~240 ezer pénz nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Érintő kijelzős, Geforce VGA kártyás, i7-es HP laptop! AkciÓÓ!
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Nem tudom milyen lehet élőben, elég karcsúnak tűnik képeken, ha jól tudom ez a fő újítás az 502-höz képest.
.
nekem jobban bejött az 502 design amúgy, de élőben lehet jobban tetszene ez. Kivéve azt az ocsmány billt.
.