Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Ez így igaz.
Linux Vs. Windows... kb ez a két kategória.

Nekem is Omnia-m van. És meg vagyok vele elégedve, volt már Symbianos telefonom még az őskorban (3660). De nem érnek fel a korban kb. egyező (jelenleg is használatban lévő) HTC Shadow-omal. Win 6Standard fut rajta. És még most is alázza a legtöbb Nokiát.

Ez ember kérdése... kinek ez kinek az jön be.
Aki nem ért a Windows-hoz vegyen magának hájfónt...

Kedvenc idézetem egy Romfőző mestertől: "Használd az ujjad, nem kell pálca,
Nyomjad a windózt, legyél láma!
Bájbáj hájPhone!" -
vinistv
tag
Kár összehasonlítani ezt a 2 telót, mindkettő külön külön is szuuuper.
-
ALI_G
veterán
- keretprogramok instabilitása (de ez lehet csak nálam jött elő)
csak nálad jött elő. Próbáltál hard resetet?
-
xmad
őstag
én nem cseréltem volna el. volt windowsos telefonom de soha többet nem kell... maximum a htc féle. de azt is meggondolnám. elején még nekem is tetszett meg minden, de sorra jöttek ki a hibák, megbízhatatlan rendszer.. amibe benne van az a szó, hogy windows és microsoft az messze van a stabil fogalmától

FRENK szerintem még az újdonság varázsa beszél belőled, de késöbb szerintem megfogod bánni. a symbian stabilabb, kiforrottabb rendszer mint a winmo.

-
ttt1
őstag
6120asomhoz is vo,t divx-es symbianos lejátszó már ami vitte tömörités nélkül is a filmeket,sztem 5800-ra is van ilyen csak keresni kell.BTW van fözött rom is 5800ra is ha jol néztem....
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Engem érdekelne a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jó ez az Omnia akárki akármit mondd, de nekem a kezelhetősége fura, főleg Symbian után.
i7110 lesz nemsoká.