Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Az elmélet jó, és szoktam is alkalmazni, csak vannak olyan faktorok is, amit nehéz beárazni.
1. A céges verda új, automata váltós, a saját meg nem új (mondjuk nem is régi: 5 éves lesz idén), és manuális. Ez nehezen forintosíthaó, és nyilván szubjektív, hogy kinek mennyit ér.
2. Nem adom el a sajátot, mert egyrészt tud vele járni az asszony, ha kellene, másrészt ha mégis kellene nekem munkába járáshoz a saját verda (pl. ha munkahelyet váltok, és az új helyen nem adnak kocsit), akkor nem tudok helyette mit venni: szűk 5 éve alig több mint 5M-ért vettünk újonnan egy Astra K ST-t, most ugyanez (csak már L Astra-val) 10M...Jah, és az új Atra ugyebár már
francianyugatromán, azt meg vegyen aki akar...A lényeg, hogy nem nulla az autóhoz kapcsolódó költségem a céges autóval sem, a fentiekre tekintettel.
3. A fentiek alapján és a közlekedési szokásaimat is figyelembe véve, nekem kb. 100K nettót ér meg a céges autó (ami kb. bruttó 170-180K lenne a munkáltatómnak, mindent figyelembe véve), ugyanakkor legalább a dupláját költik rá bérleti díj, benzinpénz stb. formájában (más kérdés, hogy mit és hogy tudnak leírni költségként, ezt egy könyvelő tudná elmondani) - de különböző okokból nem tehetem meg, hogy lemondok róla, és kérem bér formájában ezt az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest