- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tesztet, pont a héten nézegettem ezt a kis fejest, köszönhetően annak, hogy az asus egy db kombinált jack aljzattal szúrta ki a szemem a notin.
Ilyen árkategóriában nem is találtam másik megfelelő terméket, valószínűleg jövő héten én is berendelek egy ilyet.
A hama termékek sajnos nem a tartósságukról híresek, de aki nem dobálja és vigyáz a kütyüjeire hosszú távon is kiszolgálják. Mondom ezt egy hama egér és fényképező állvány tulajaként. (Ha valaki esetleg tud jobb alternatívát a retardált tervezésű notimhoz max 10k-ért, szívesen meghallgatom! ) -
AttilaN
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a mikrofon hangját hogyan lehetne erősíteni? A Windows-os kezelőben nincs ilyen lehetőség sajnos.
-
simonzé
addikt
A Hama sok év fáradtságos munkájával elerte, hogy azonnal elforduljak, amint meglatom egy termekuket. Hagytak magukat lecsuszni a Genius szintjere. Sokszor a legolcsobb gagyikat szitaztatjak, és árulják sajatkent.
Ez a füles az első termékük sok ev után, aminek adnék esélyt, de pont nemreg talaltam rá arra a fulesre amit évek óta kerestem. -
-Faceless-
őstag
Már 20 ezer fölötti árról van szó én még mindig inkább szavaznék egy jobb féle alsó-közép kategóriás fejhallgatóra mondjuk egy ath, vagy shure, és mellé vágni egy asztalra fixen rögzített mikrofont. Szerintem ha jól el van rendezve kényelmesebb, és mindkét végen jobb hangzást biztosít.
Ennyiért én nem igen várnék minőséget, és tartósságot. Régi személyes tapasztalat alapján a hama termékek sem húzták nálam sokáig. Most superlux hd681B-t használok (németből lett rendelve), eddig semmi problémám nem volt vele már 1.5 éve megvan, és nálam ez elég sok időnek számít, ha legközelebb fejhallgatóra lesz szükségem, akkor is maradok a márkánál. Mikrofonnak most a laptopom beépítettjét használom viszonylag jó minőségű, szóval nincs vele gondom, de nagyon erősen szemezgetek egy szintén superlux-al, és egy behringer-el.
-
cattus
addikt
Jó cikk lett! Ha nem USB-s lenne, lehet megvenném, de így kiesik. Nincs esetleg jack dugós változata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- Star Trek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest