- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi001
csendes tag
Sziasztok,
Csendes egeret keresek pici játékra is. Talán a Hama Roma jó is lett volna ha még forgalmazzák, nincs tippetek mivel lehetne kiváltani? -
Pistapapa07
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Hama Mirano egeret.A DPI átállításánál a gombot megnyomva tapasztalom, hogy gyorsabb illetve lassabb a kurzor, de ezt nem kellene kijeleznie ha átváltom?Illetve a másik gomb amiről sehol nem találtam leírást egy wifi jel van mellette, az mire szolgál?(connect-újrakapcsolódás gomb,ezt mikor,mire kell használni?)
Köszi -
vasikka
csendes tag
Jó régi topik, de megpróbálom, hátha
Az volna a kérdésem, hogy a kerék jobbra-balra döntéséhez hozzá lehet-e rendelni a copy-paste funkciót? Mert, hogy a gombok programozhatóak, ha minden igaz.
-
Egon
nagyúr
Már bocs, de akkor nagyon hangosan kapkodod a levegőt...
Tegnap a Saturnban levő MM-ben nyomkodtam az egereket, és kezembe akadt egy ilyen Hama rágcsáló (a kisebbik). Csak a bal klikket próbáltam (majd legközelebb megtapizom a többi gombot is: legalább kiderül, hogy a panaszkodó fórumtárs egere egyedi hibás volt-e), de az szenzációsan néma.
Nincs az az éles, magas hangú kattanás, ami a mikrokapcsolók sajátja (és a tesztvideó alapján, az általad linkelt egéré is), hanem egy tompa, mélyebb hang hallható (az áruház zajos környezetében csak akkor, ha 10 cm-re volt a fülem az egértől). Össze sem hasonlítható semmilyen, általam ismert megoldással: tényleg néma (elég érzékeny vagyok a zajra).
Persze kérdéses a tartóssága: ha nem mikrokapcsolós, akkor ki tudja mikor mondja be az unalmast..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
honda 1993
senior tag
helló.
nem tudom hogy hova kellene kiírni ezt: neilmullen nevű felhasználó,folyamatosan zaklat emailben,mert nem akarom neki eladni az egyik "termékemet" már szóltam neki ,hogy legyen szíves hagyja abba,de nem veszi az adást.XD alias IKSZDé
-
dontpanic
tag
Neked minden gomb néma?
Az egér oldalán lévő az annyira nem is lenne fontos, de a jobb és baloldali gomboknál azt vártam, hogy néma legyen, ezért rendeltem is egyet.
Amit viszont kaptam azzal 2 problémám van.
- a bal oldali gomb az valóban néma, de jobb oldali nem. (ha megrázom az egeret, olyan mintha valami kis műanyag darab "lötyögne" benne)
- a bal oldali gombot, olyan mint ha nem érzékelné minden esetben. (bár még csak a gyári elemek vannak benne, lehet, hogy rendesen feltöltött aksival megjavulnia ? )[ Szerkesztve ]
-
bigkrisz96
tag
Jó az érzékenysége és az ára.
-
_Smooth
senior tag
Teljesen néma... nem halk, mint az általad linkelt, hanem ténylegesen néma. Semmi kattanás. Ami elsőre akár zavaró lehet, aki már megszokta, mert így ugye semmi visszajelzés nincs. Viszont tényleg 0 zaj.
Minőség meg... simán összehasonlíthatóak a felvetett konkurens gyártók termékeivel. Fogjátok kézbe és érzitek Ti is. Márkahűek, sznobok meg sosem fognak mást venni, mint amit favorizálnak, vagy amit mások nagyra tartanak.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
jézusom
addikt
Legyen kábeles, ne wireless, és akkor 4000ért viszem
ja meg inkább 5000dpi
-
socialkiller
tag
Elvannak még ezek maradva az én egeremhez képest:
Üdv, Patrik
-
wolfman
veterán
Nekem tetszenek ezek az egerek. Ritka a szép dizájn, igaz akkor drága (mint most is).
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Televan74
nagyúr
Nálam a 6000 Ft -os Microsoft bill. sem bírta tovább mint a 2500 Ft -os Hama.
A Microsoft egér meg 2,5 hónap után ment a kukába, mert minden bekapcsolás után állandóan újra kelet felismertetnem a op. rendszerrel. Nem minden a név.
Ettől még lehetne olcsóbb.Mindenbe beleugatok!!!
-
.mf
veterán
Lehetne vezetékes és olcsóbb. Csendes egerekből tényleg nem ártana több.
Várom, hogy mikor perelik be őket a forma miatt. Ja bocs, ez nem az a cégFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
lujó55
addikt
Szép dizájn, de azt figyelembe véve, hogy alap tudásúak, max. 4000-t érnek.
-
LordX
veterán
Mennyire csendes? Összehasonlítva egy ilyennel?
-
Madn!ght
addikt
Tetszik mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Giro di Mouse termékcsalád két nagyon kellemes tagja járt nálunk vendégségben.
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest