- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValoVillam
tag
H6060 friss tapasztalat:
Pirospont:
* igencsak jól szól
* kényelmes
* az akksi sokáig bírja. (Olvastam hogy 16-20 óra folyamatos használatot is bír, ami hihetőnek tűnik, másfél nap alatt még nem sikerült lemerítenem.)Feketepont:
* a bal oldani fülpárnát védő bőr...akármi már a frissen kicsomagolt termékben is le félig volt válva. Mintha elméretezték volna.
* nem csak egy eszközzel használom, és valahányszor Android eszköz után PC-re váltok, azon előbb törölni kell az eszközt, majd újra megkerestetni. (És szerintem akad még egyéb párosítási probléma is vele amennyiben több eszközzel (persze, nem egyszerre) is használnád, akárcsak én. Ha gyakran váltasz az eszközök között, az ilyen "párosítási játékkal" sok idő elmehet.) -
Ste
addikt
Szimpatikusak, van valakinek tapasztalata velük, hogy hangzàsvilàgra milyenek?
Esetleg hasonló àron van jobb alternatìva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest