Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
A mai napig a legjobb game a földön a deus ex 1,elkezdtem délellött 11-kor,és hajnal 5-ig Én voltam JC Denton

-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Heroes M&M 3 még mindig adja, de 4-5-6 már elég gyengék hozzá képest, de ez az én véleményem, igaz nem adtam nekik túl sok időt, lehet rá szánok még 1 próbát hátha megfog
GTA sorozat is ide sorolható, valami újat adott akkoriban valami más, korszak alkotó játék volt maga a környezet, hogy mehetsz szabadon 1 városban és bárkit legyilkolhatsz, emellett jó történet társul hozzá, ez az amit nem nagyon lehet elszúrni, és a grafika fejlődésével még jobb lesz.
Crysis 1. rész , Metro2033 szintén hozzák a szintet, vagy akár multiban a TF2 ami szintén nagyszerű alkotás a maga formájában, kellemes szórakozás, csapatmunka elengedhetetlen a sikerhez, nem holmi CoD MW mész és lősz ész nélkűl....

-
XharX
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Mégis hol említettem én as Bloodot
Én sehol, arra nem reagáltam, én az UT, Quake ilyesmikre gondoltam.
Azt viszont aláírom, manapság is vannak igazán jó játékok, csak én is azt akarom érzékeltetni, hogy egy játékot a kor nem húz le, ha igazán jó. -
negro
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Azt nem tudom de remleni lehet, h talan most mar tenyleg kijon ez evben. En 2006-tol "figyelem" hol tart a mod engem is zavar, h meg mindig semmi mert meggyozodesem volt, h bar 2009-ben nem jott ki 2010-ben ki fog. De az is regen volt mar.
-
Inv1sus
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Igen, tudom. A Duke nukem 3d-t is már végigjátszottam, ahogy az általad linkelt quake 2-őt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozilla Firefox
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED / LCD TV topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sehol, arra nem reagáltam, én az UT, Quake ilyesmikre gondoltam.