Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yann
csendes tag
Gratula az egérhez, nagyon élethű lett a rozsda-festése!
Egy apró megjegyzésem lenne a festéshez, ezen a részen ledobta az agyam a láncot:
"...a huszadik próbálkozás után nagy nehezen csak rátapadt, de ezt is csak úgy sikerült elérni, hogy gyakorlatilag vizet azt nem sokat látott az olajfesték, tehát kb. ilyen takony állapotúra hígítottam csak."OLAJ festéket meglepő módon OLAJ bázisú hígítóval hígítunk (vagy sűrítünk, ha épp az a cél) VÍZ festéket szabad csak vízzel hígítani. Azt hittem ez mindenkinek alap. De persze most már nem mondok neked újdonságot, sokadik próbálkozásra rájöttél hogy úgy nem az igazi, ezt elolvasva talán majd másnak megspórolunk egy kiadós festékpocsékolást. A másik zavaró tulajdonsága az olajfestéknek, hogy az olaj nagyon lassan szárad, nem véletlenül olyan drágák az olajfestmények, nagy részük évekig készül pont a hosszú száradás és a rengeteg festékréteg felvitele miatt. Ha legközelebb gyorsan szeretnél tartós, szép festékréteget felvinni akkor javaslom akrilfestéket használj. Száradás után kvázi műanyaggá dermed, szinte megrongálni sem lehet. No és ami a legjobb: festés előtt, közben vízzel hígítható (száradás után viszont már nem).
Az egérre visszatérve, ilyen felülettel gondolom így már a legizzadósabb tenyerű játékosoknak sem csúszna ki a kezéből
Azért az alulról átvilágított verziót megnéztem volna, de így is klassz lett, még egyszer gratula az első helyezésért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest