Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
A szokásos szánalom kategória... Egyrészt elfelejtik közölin a T. vásárlóval, hogy mekkora is veszély, had rohanjanak az emberek bankkártyáz cserélni. Így kell ezt! Másrészt az egész kártyás-fizetős rendszer, persze Steam-tól függetlenül nevetséges. Mi az, hogy én bármilyen adatot megadok az eladónak, amivel vissza lehet élni? Eleve azzal ő is visszaélhetne... meg persze ezért van tőle mit ellopni. Soha fel nem fogom, ezeket az utalásokat miért nem tisztán a bankommal intézhetem, és az eladónak csak bevágólapoznák valami 1x érvényes átutatlási kódot, aztán csókolom. Én soha semminek a honlapján nem akarok semmiféle bankkártya kódot bevinni, csak is a kártyát kiállító bankéban. De nem, inkább csináljon mindeki pici fiókokat csak internetes vásárlásra, stb. Értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest