- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
A szokásos szánalom kategória... Egyrészt elfelejtik közölin a T. vásárlóval, hogy mekkora is veszély, had rohanjanak az emberek bankkártyáz cserélni. Így kell ezt! Másrészt az egész kártyás-fizetős rendszer, persze Steam-tól függetlenül nevetséges. Mi az, hogy én bármilyen adatot megadok az eladónak, amivel vissza lehet élni? Eleve azzal ő is visszaélhetne... meg persze ezért van tőle mit ellopni. Soha fel nem fogom, ezeket az utalásokat miért nem tisztán a bankommal intézhetem, és az eladónak csak bevágólapoznák valami 1x érvényes átutatlási kódot, aztán csókolom. Én soha semminek a honlapján nem akarok semmiféle bankkártya kódot bevinni, csak is a kártyát kiállító bankéban. De nem, inkább csináljon mindeki pici fiókokat csak internetes vásárlásra, stb. Értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest