Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Amikor neten előszőr láttam az összehasonlítást nekem is nyelnem kellett 1 nagyot.

A kész modell súlya amúgy 13 kiló. Ameddig nem kezded el rápakolni a paneleket még viszonylat könnyen mozgatható. De már akkor nagyon nehéz volt a mozgatása, amikor a két első "csápra" felkerült a borítás. Utána abszolút csak 2 kezes mutatvány.Egyébként mielőtt megvettem a Falcon folyamatosan jártam a játék boltokat háthat találok 1-2 leértékelt készletet, de a mostani felhozatal eléggé siralmas. Nekem nagyon nem jönnek be a Solo-s készletek.
Viszont most már tudom, hogy ennél királyabbat úgy sem tudok venni, szóval 1 kis ideig nyugodt a lelkem.
Egyedül 1 gyűjtői Star Destroyer fájna nagyon, mivel nem igazán tudnám most már hova rakni, de tuti must have lenne.A sima rebel - birodalmi UCS vadászok, valamint a Slave 1 nem tartoznak a kedvenceim közé. A build nagyon király, de az in universe hajó nem szimpi.
(#2) doeeg
Nagyon jó befektetés a Lego, csak rohadt erős idegzet kell hozzá, hogy véletlen össze ne rakd. A komoly gyűjtők átlag kettesével veszi a készleteket. 1-et elraknak befektetésnek 1-et pedig a vitrinbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest