- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Igen, lemaradt 1 eléggé fontos szó.
Egyébként ez hatalmas probléma, hogy az úgymond hergelő / trollkodó felhasználókat nem szűrik az átlag felhasználóktól. Mert 2 kezemen nem tudnám összeszámolni, hogy csak az elmúlt héten hány olyan embert láttam, akinek csak az volt a célja az értelmetlen bizonygatással, hogy szítsa a veszekedést. És ezzel az a legnagyobb baj, hogy a többi normál emberrel b****ik, akiket a normál vélemények érdekelnek.B-tag: H3lios#2825
-
Воланд
titán
"Az internet hátrányai..."
egy hatranya van: hogy semmifele teszt nem elozi meg a hasznalatat, lassan mar alanyi jogon jar. legalabb a kommentelesi lehetoseget kellene valami teszthez kotni.
"illetve az azt használó gyökerekkel szemben"
ennek fuss neki meg egyszer. most tulajdonkeppen akkor mi kulonboztet meg teged a tobbi "gyokertol"? figyelem! idezet, nem szemelyeskedes!
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
h3lios
addikt
Akit tudtam blokkoltam, de nehéz küzdeni az emberi hülyeség ellen.
Tudom, hogy a minél több kattintás, megtekintés a cél, de ezt nem etikus olyan írásokkal elérni, amik egymásnak ugrasztják az egész közösséget. Vagy, ha ez a cél akkor legyen Flame topic és ott ki lehet vitatni az ilyen problémás eseteket, mert így akit maga a cikk és az azzal kapcsolatos vélemények érdekelnek (normál felhasználó) lapozgathat a sok szemét között.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Иван
őstag
1. A lapok tualajai abból élnek, hányan kattolnak rá a cikkre/reklámra. Innen össze tudod rakni.
2. Facebook gyökeres -> block user.i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM