Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robez88
tag
Nagyon brutál a ház és a cikket is jó olvasni! Gratulálok!
-
calvin20
tag
Várjuk a folytatást.
-
yolan
őstag
Igényes, szép. Csak így tovább!
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
Recon666
Közösségépítő
Szép lesz.
-
Engineer086
Modder
Jó ezt az átalakítást magyar oldalon is viszontlátni! Szép, precíz munkát végzel, eddig nagyon tetszik! Várom a folytatást
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Genji
őstag
Iszony aprólékos és szép munka. Ezt csak az látja igazán aki már próbálta. Le a kalappal!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
No-kia
addikt
Nagyon tetszik az ötlet és szép a kivitelezés.
Lenne egy kérdésem:
az azüvegszálas cucc alkalmas lenne arra, hogy a motorháztetőre vágott lyukba bele illesztett légbeömlőt, az alsó részénél bekenve megtartsa?
egy szemléltető kép: itt az eredeti megoldás
és én a csavarokat szeretném helyettesíteni ezzel a cuccal, úgy hogy körbe kenem a cuccot, csak fogalmam sinc smilyenanyagot használjak, ezér tkérdeztem rá erre
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
ittakary
nagyúr
Nagyon jól néz ki, a rengeteg képért külön plusz pont jár
-
tomi_mod
aktív tag
ez aztán a dokumentálás. szépnek ígérkezik! hajrá!
-
rep3at
őstag
Ez aztán a kemény munka, bár az eredmény már így is magáért beszél, grat. a kitartáshoz!
Forward thinking. كرر
-
atike
nagyúr
Csak nálam nem jelennek meg a cikkben a képek?
Rákattintva bejön amúgy nagyban, így meg tudtam nézni (csak kicsit lassan)...
Szép munka! Grat!
-
Stukker1987
senior tag
Nagyon jó lesz a végeredmény
Tetszik a munkafolyamatot megörökítő rengeteg kép.
Sokan kaphatnak kisebb átalakításokhoz kedvet,ha képeken is látják az egyes fázisok helyes kivitelezését....
Grat
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Yocee
aktív tag
Szia Nagyon ügyes meló, irígylem a kitartásod, és hogy van ehez helyed!
Építő jellegű kritikám lenne, ha érdekel, és még nem raktad össze teljesen az egészet:
Sookal jobban nézne ki a 3D-s domború önött karbon fólia, mint ez a nyomott karbon minta. ha van időd, lehetőséged, megnézhetnél egy oylan mintát.Ha tudod milyen, és neked mégis ez tetszik, akkor bocs, hogy beleszóltam!
-
MC Pite
veterán
Nálad nem fogy el egyhamar a türelem; így tovább!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a hozzászólásokat!
No-kia - Ha szépen körbe kened ezzel az anyaggal, akkor meg fogja tartani. Viszont félő, hogy idővel (motorháztető nyitás-zárásának eredményeképpen) megrepedezne/lepattogna. Minimálisan rugalmas anyagról beszélünk, de nem merem azt mondani, hogy ez a tuti megoldás számodra.
Egyik ismerősöm azt mondja, hogy az Epoxy ragasztó talán jobb választás lenne.Yocee - Eredetileg én is ilyen 3M márkájú domború karbon fóliával akartam bevonni az előlapot csak elrettentett a magas ára (ilyen kis darabra is képesek szemtelenül magas árat mondani) és így maradtam a nyomtatott verziónál. Későbbiekben nem tartom kizártnak a fólia cserét, de most az az elsődleges célom, hogy befejezzem a házat.
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Methos81
tag
Le a kalappal, Ennyit gürcölni.....Ám nagyon alapos szép munka.
Csak Gratulálni tudok és Bíztatni.
Kíváncsian várom a folytatást!
-
ktg3
őstag
hát nem szarral gurigázol...
grat -
beefjeez
senior tag
Nagyon komoly... én ehez képest semmit csináltam, de a közeljövőben kapok majd pár régebbi házat, és megpróbálkozok valami hasonlóval
-
Gude
senior tag
Nagyon aprolékos precíz munka.Emelem kalapom!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
vwpolopg
őstag
Durva lett, gratula! Csirkeháló befigyel Nem is figyeltem, hogy Ken kocsiján is az van
[ Szerkesztve ]
-
jacika63
csendes tag
Dicséretes.Gratula.
-
Bari
Modder
Szép precíz munka, jó hazai oldalon is viszont látni az írásod.
Látom türelmed az neked is megvan.
Várom a folytatást.Üdv: Bari
-
No-kia
addikt
-
olbaidhun
őstag
Időigényes kis feladatnak tűnik, de ha elkészül ez az eredeti szörnyetek, aggok igazán kitesz magáért.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Meglivorn
aktív tag
Nagyon szép munka.
Elnézést a noob kérdésért de nincs valakinek tippje milyen boltban lenne érdemes szürke vagy barna plexit keresni ("füstüveg")? HTPC előlapnak kellene. -
lacko99
tag
Gyönyörű, csak így tovább
-
Moddingboy
Modder
válasz Meglivorn #27 üzenetére
Én legutóbb itt vásároltam plexit. A kedvező áraik miatt választottam őket (legalább is amire nekem szükségem volt azt náluk kaptam meg a legolcsóbban). Méretre vágást is vállalnak ami jó dolog, mert elég sok helyen 1x2m-es a legkisebb vásárolható méret.
Különben továbbra is ott van a barátunk akit Google néven emlegetnek Írd be, hogy "plexi" és kidob egy rakat oldalt ahol ilyen termékkel foglalkoznak.http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Zotya984
senior tag
Mint a gyerektől mikor elveszik a cukorkát. Olyan volt hogy nem láttam a végét.
ŰBERTOTÁLBRUTÁL!!! GRAT."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Bobó_20
aktív tag
Minden elismerésem! Ilyen gyermeteg mosollyal az arcomon régen olvastam cikket, de ez annyira tetszik már most, hogy fenn maradt a Joker-face azóta is!
Így tovább! -
KisTopi95
aktív tag
Aztamindent! Várjuk a kész terméket
Mit is kéne ide írni?
-
scope2007
addikt
ez nem semmi... pont prezentálva van amilyet tervezek én is... és nem lenyúlás
nyárra tervezem átmoddolni a HAF932őt.. feke-zöld monsteres/dc-s designragratulálok.. szép és jó munka. várom a folytatást
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
mexicanraven
senior tag
Ez így nem ér, nem látom a végét!
Remek, igazi magyar munka!
Mikorra várható a következő cikk?when the sun shines, we'll shine together
-
petyu6
csendes tag
Gratulálok neked, türelmes,preciz és szép munka!!!!! Kiváncsi leszek a végeredményre!!!!!!
tök finom a mákos lecsó!!!! Juhéjjjjjjjj
-
Te szent ég! NAGYON NAGY GRATULA és ELISMERÉS! Brutális munka! Első osztályú minőséggel!
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
SentryGun
aktív tag
Gyönyörű kivitelezés! Illetve, mint azt már többen írták, aki foglalkozik/ott ilyesmivel, az nagyon jól tudja mennyi munka ezt ilyen minőségben megcsinálni. (A középsulis mechanika tanárom sírna örömében, ha ezt látná. )
-
noisia
aktív tag
Nagyon ügyes vagy! Tetszik ...Grat!
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
sketchifun
senior tag
Nagyon érdekelne annak a kis cuccnak a neve, amivel dolgoztál(vágtál, csiszoltál).
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
daninet
veterán
Szép munka, jól dolgozol, de számomra érthetetlen miért szereti most mindenki ezt a Monster logót.. Ennyi erővel vmi koton reklámot is lehetne rá dobni (a párja ennek a múltkori Monsteres asztal)
Természetesen a ház a tied lesz, te igényeid szerint, ha ez tetszik hát csináld, de szerintem valami márkajelzés nélküli dolog szebb lenne.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Moddingboy
Modder
válasz sketchifun #40 üzenetére
DREMEL 300 a neve. Nagyon sok mindenre lehet használni... csiszolás, gravírozás, fúrás, polírozás, vágás stb. Léteznek hozzá különböző kiegészítők is (pl. felső-alsó maró) amiknek köszönhetően tovább szélesedik a felhasználási kör.
Itt találod a hivatalos weboldalt ahol a gyártó többi termékével is megismerkedhetsz.
Magam részéről azt kell mondjam, hogy teljes mértékben elégedett vagyok a DREMEL termékekkel és csak ajánlani tudom. (ha kérdésed van nyugodtan írt PÜ-t)Nemrég Győrben került megrendezésre a "DREMEL Creative City" rendezvény aminek a célja a termékeik bemutatása volt. Pár modder kollégával jelen voltam én is ezen a rendezvényen. Videó is készült.
mexicanraven - Ha minden jól megy, akkor hétvégén.
daninet - Valóban nagyon fel van kapva mostanság a Monster, de ez engem igazából hidegen hagy mivel nem a divat követése végett került a házra ilyen logó hanem azért, mert nekem tetszik.
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Srodney
senior tag
nagyon kíváncsi vagyok a végére,én is tervezek egy moddingot,ötleteket és szakmai fogásokat máris loptam! le a kalappal!gratulálok!
-
Kashim
őstag
Félszemmel láttam meg a cikket, gondoltam rákattintok röhögök egyet, biztos megint valami gagyi sufnimodding cucc lesz...
Hát nem az lett, konkrétan leesett az állam. Eszméletlen, milyen aprólékosan kitervezted előre és milyen kitartóan csinálod. A Dremel cucc pedig tényleg nagyon király lehet, nem is gondoltam, hogy ennyire elérhető árban kaphatók ilyen kis ketyerék.
Maximális respect és várom a folytatást.Szerk.: Oh... elspoilereztem magamnak az egészet azzal, hogy megnéztem a picasa galériádat.
[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
Gyűlölöm KB-t és a Monstert... mondjuk most pont nem ezt néztem szép munka
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Mr.Peter
aktív tag
Szép munka! Grat!
Otthon mennyire tolerálták az állandó vagdosást, csiszolást?<<<KEEP IT REAL!>>>
-
nagyúr
Az eleje gányolásnak tűnt a csúnya vágások miatt, de aztán a 6. oldalra már pofásra jött ki. Grat, folytasd!(kár, hogy nem ződ)
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Nagyon tetszik a munka és a kivitelezés, nekem a ház mintája és motívumai nem is keltették fel a figyelmem, nekem jobban tetszik ahogy a képeken látni a folyamatot. Pont olyan precíz meg profi mint amilyenre mindig is törekednék, de sajnos se szerszámom se helyem, se anyagi hátterem ilyen volumenü munkákhoz. Köszönöm hogy megosztottad velünk, jó hogy nem csak külföldi oldalakon látni ilyet.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
_NCT
addikt
Ez igen, na ehhez kell precizitás,türelem és alkotókészség!! Nehogy majd kopogtassonak az ajtódon a userek, hogy egyedi házakat szeretnének Veled készíttetni!
Big UP!
-
Game78
tag
Hát ez nagyon állat lett csak gratulálni tudok és várom a folytatást.
Egy pici hsz...carbon fóliához megteszi a hajszárító is hidd el. pláne sík felületre én mit megszenvedtem a műszerfallal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Eladó egy Abit BH7-E alaplap (s478), proci, proci hűtővel, 3db 512mb ram, és 9600SE agp vga-val.
- Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM objektív
- Eladó egy GIGABYTE GA-K8NE s754 alaplap + hátlap
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Eladó 2db SAS HDD - Mindegyik beépítő kerettel - Lásd a képen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest