- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
radi8tor #5194 üzenetére
" ... mivel regisztráció nélkül használom, ezt most nem tenném meg."
Ezt most nem értem. Mármint a Waze-ba nem vagy belépve, mint regisztrált felhasználó? És, akkor pont nincs mit veszítened (de, ha be lennél sem).(#5196) Kalandor
Almás készüléken nem lehet ezeket kimenteni?(#5195) lacy86
Ja, ahogy a jót, úgy a sz@rt is meg lehet szokni. Egyéni "tűrőképesség" kérdése csupán. Mondjuk én a 3-as verziónál is jó párszor irányt tévesztettem az elején. Csupán a vizuális navigációra hagyatkozva már korábban is sokszor éreztem úgy, hogy mint navi a Waze igen gyengécske. Ha, nem lenne mögötte ekkora felhasználói bázis, ill. nem tudná ezt a forgalmi helyzetnek megfelelő tervezést, már biztos "kivágta volna a hóra". Én egyébként "Budapest navinak" is szoktam hívni, mert ott van a legtöbb értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest